Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia4444

moj 3mczny syn wazy za malo-co robic?

Polecane posty

Gość kornelia4444

hej bylam na kontroli i jedyne co mi poradzono to kontakt ,,skora-skora''na wzmozenie laktacji, nie stresowanie sie(latwo powiedziec) picie duzej ilosci wody, dobre odzywianie sie. Zapytalam czy moge dokarmiac.Mieszkam w Anglii polecono mi Aptamil-jest w PL odpowiednik(niebieskie pudelko nie wiem jakie cos na b.. chyba) Ale co wiecej?KAszka jakas?jestem zielona..

powinno byc powyzej 5.5 kg a on ma 5.27 nie wiem czy to tak wielka niedowaga nie mam pojecia, a wazyla tzw health visitor a nie lekarka.. Dokarmiam malego np 2 razy dziennie 3 dni temu go wazylam i pojadl m.in 50ml, 100, 100, 80.. na razie jadl raz albo dwa razy dziennie

Gość gość
a kto powiedział ,że powinno być powyzej 5,5 kg? Dzieci to nie produkty fabryczne i mają prawo odstawać od "książkowej normy"

ok pewnie masz racje ... ale skoro jak go nakarmie i dam mleko i on je zje to nie mozemy sadzic ze moje mleko jest za chude?ja juz swiruje od tych teorii.. wydawalo mi sie ze moj maly jest ok ze skoro spi po jedzeniu i rosnie w moich oczach to jest ok.. moze instynkt matczyny to nie wszystko..

Gość gość
do instynktu dołącz zdrowy rozsądek, histeria niewskazana :)