Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa sie upiła podczas opieki nad dzieckiem!

Polecane posty

Gość gość

Rece mi opadly... Teść zadzwonil po powrocie z pracy zeby przyjechac po małą, bo tesciowa ma wypite. No jak tak można? Miał kiedys ktos tak? Mala juz jest w domu ale mnie az nosi. Normalnie miałam ochote jej w dziob przyłożyc. Sama sie deklarowała ze może i chce się małą zając (nie chodzi o opieke w godz pracy tylko np na week, dzien - okazjonalnie) a tu takie coś! Jak sobie pomysle ze mogło już sie tak zdarzyc a sie nie wydało to mi słabo. mało - jade po nią (po corke) a one obie sobie wielce ze spaceru idą!!! Teściowa probowala pion trzymac ale nia lekko rzucało, przez ulice! Bez pasów, samochody, no szok. Dopadłam malą i bez słowa odeszłam, bo naprawde bym ją chyba trzepla... Jak ochłone dopiero chyba bede mogla cos powiedziec, bo teraz na rozmowie naprawde by sie nie skonczyło.

Gość gość
up

Gość gość
Twoja teściowa jest chyba alkoholiczką :( jak można chlać w dzień, samemu i to jeszcze przy małym dziecku :(

Gość gość
k***a jak ja nie znosze takich histeryczek jak ty wydaje ci sie ze twój bachor jest pępkiem świata , zejdz na ziemie tesciowa swoje wychowała ty jesteś smarkiem do niej

Gość gość
patologia, brak slow

Gość gość
pewnie jest... jedo jest pewne - wiecej nie dostanie dziecka pod opieke chocby nie wiadomo co naobiecywala. Szczyt nieodpowiedzialnosci. a jak mozna chlac w dzien - nie wiem i sie nie dowiem, tez to dla mnie niezrozumiale

Gość gość
Tak u mnie pije. Ale ja zostawiam swoje dziecko jak nie pije. I tak naprawde nikt nie ma obowiązku wam zostawać z dziećmi. Takie życie.

Gość gość
Jakich histeryczek???? Ty chyba jestes histeryczka! Zdajesz sobie sprawe z tego co mogło się stać? Jeszcze sprawa mogla się w sadzie czasami skonczyc!!! To ze wychowala - i co z tego - jak sama nazwa wskazuje to czas przeszly, nie wiesz czy nie wylo zadnego wypadku. Mało to sie słyszy o pijanych opiekunach? Histeryczka...psssss

Gość gość
ta co cie nazwała histeryczka, to pewnie taka sama pijaczka jak twoja tesciowa dno

Gość gość
Sama w dzień trzasne piwko,ale nie kilka i się nie upijam :P Teściowa przesadziła bardzo. A piła zawsze? Pewnie ją znasz? Moja pije. Ale ja zostawiam też jak akurat nie pije. I jest ok. Dziecko ma 10 lat.

To nie wiedziałaś komu dajesz dziecko ? Nie chcę mi się wierzyć że babcia dostała dziecko i od razu się spiła. Przecież ktoś musiał wiedzieć że kobieta popija - jej mąz,Twój mąż,dzieci,dalsza rodzina.

Gość gość
Nie wiem czy pila - nikt nic nie mowil maz wroci to z nim o tym porozmawiam, w kazdym razie wpadki nigdy jej sie nie zdarzaly. A znam ją ok 6 lat

Gość gość
Ze nie ma obowiazku pilnowac - no przeciez wiem , napisalam ze SAMA chciała mała na week zabrac. Ja jej nie podrzucam stale dziecka co chwile - przez prawie 3 lata doslownie dwa razy sama zapytałam czy by sie nie zajela przez pare godz (raz mialam pogrzeb, drugi raz rozmowe o prace) - tak to sama pyta czy moze mała na dzien czy dwa do siebie wziasc.

Gość gość
Pogadaj z nią. Tylko pije czy nie pije jak ma kase? Wkońcu twoja teściowa? Ja wiem ze moja pije,wiec zostawiam w takie dni kiedy wiem ze nie pije. I nigdy nie mialam przykrych sytuacji. A juz kilka lat minelo

Gość gość
Nie widuje sie z nia codziennie, wiec nie wiem co robi. Ma swoje zrodlo dochodu, wiec jakies pieniedze ma - rente, bo teraz nie pracuje. Z tesciem nie mieszka, akurat dzis u niej byl po jakies dokumenty jak wracal z pracy i ją tak zastał