Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ````````````````````````````````

Jak pozbyc sie sumienia ?

Polecane posty

Wrazliwosc juz mam z glowy i moje relacje z kobietami dzieki temu ulegly znaczacej poprawie. Teraz kolejny poziom. Piszcie.

Gość bottielectonic
o a jak pozbyles sie wrazliwosci?

Jak pozbylem sie wrazliwosci ? Hmm... Glownie ogladajac wiadomosci na TV i radujac sie, ze mnie to nie spotkalo. Widzac krzywde w zyciu, ignorujac ze stoickim spokojem. To oczywiscie tylko z grubsza. Jestes on, czy ona ?

Up up

Nikt nie wie ?:O kobiety z tendencjami do zdrad, prosze sie wypowiedziec.

Gość gość
a po co pozbywać sie sumienia? chcesz stać się potworem? ja nie chce pozbywać się sumienia ani wrażliwości,nie chce nikomu robić krzywdy i nie lubie złych facetów. no ale ja nie mam tendencji do zdrad...

Gość gość
co to za relacje międzyludzkie z kimś kto nie ma sumienia.. ja szukam miłości a żeby ktoś był do niej zdolny musi mieć w sobie wrażliwość

Naturalnie, ze nie chce stac sie potworem i nie interesuje mnie pozbywanie sie twojej wrazliwosci itp. Pytanie jawi sie: -jak pozbyc sie sumienia.

milosc to pochodna amfy, nie warta spluniecia. No ale kazdy widzi to inaczej. Nie zbaczajmy z tematu, a mianowicie usuniecia mojego sumienia, a przy okazji i empatia umrze.

Gość gość
nie masz pojęcia o miłości w takim razie... ale ja nie chce żebyś pozbywał się sumienia i empatii,dlaczego chcesz sie stać gorszy niz jesteś?

i od kiedy to kobiety toleruja wrazliwych facetow hahaha kobieta takim gardzi przeciez.

Wiesz co? Masz po czesci racje. Bo w kwestii milosci podam ci tylko definicje i wzory chemiczne. Kiedys tak nie bylo, ba nawet samookaleczenia nie byly mi obce. Alez musialem byc wtedy zalosny i ta pogarda kobieca w tle. No ale ten etap mam juz za soba. Dlaczego nie chcesz abym sie pozbywal owego balastu, ktory to w dzisiejszych czasach jest tylko zbednym dodatkiem ?

Czlowiek ktory jest dobry co ma z tego, ze jest dobry ? Z pewnoscia zyje takowy w zgodzie z wlasnym sumieniem, ale d*pe ma cala w siniakach i przyklejona latke w stylu "frajer do ??"

Gość gość
ja jestem kobietą a gardze tymi podłymi! widać że cie ktoś musiał mocno skrzywdzić przykro mi :( ale mam nadzieje że zmienisz sposób myślenia.. ja Cie raczej nie przekonam niestety co bym miała z tego że bym była zła? nic by mi nie dała krzywda innych jak niechcący komuś zrobie przykrość potem bardzo tego żałuje a jak uda mi sie pomóc to jestem zadowolona

Gość gość
poza tym życie w zgodzie ze sobą to dużo. musiałabym sie bardzo zmienić na siłę,żeby pozbyć sie sumienia,a zamiast tego wolałabym iść do przodu a nie do tyłu. ja tam wole być sobą cierpisz przez innych ludzi bez sumienia,to nie ty powinieneś sie go również pozbyc,ale to oni powinni je mieć,wtedy byś nie cierpiał. Popełniłeś błąd logiczny,bo to nie ty powinieneś sie zmienić ale oni chciałbyś żeby ktoś przez ciebie tak cierpiał? bo ja nie zniosłabym tej świadomości.. już nawet wole sama cierpieć bo sobie z tym poradzę

To ty tak to widzisz, a ja widze to zupelnie inaczej. Wolno mi.

Gość gość
wolno ale przecież źle dla ciebie że myslisz w taki sposób..:( jakbym ja tak czarno myslała to pewnie popełniłabym samobójstwo bo co by to było za życie..

Gość gość
nie używaj sumienia to będzie czyste. rząd ma czyste sumiene bo go nie używa.

Zycie bez bolu, wy#*%ane totalnie. Nie znasz mnie, wiec nie pojmuje twoich prob zniechecenia mnie odnosnie pozbywania sie odruchow ludzkich... Nawet jesli by ci sie powiodlo, co z tego bedziesz miec ? Nic

U kobiet zgodze sie, ze nawet pasuje im wrazliwosc itp.slabosci.

Facet ktory okaze slabosc w obecnosci kobiety jest z miejsca spalony, ba nawet wyzywany jako ciota itp.inwektywy leca.

Gość gość
życie bez bólu ale też puste życie,bez niczego dobrego.Co komu z życia bez emocji... Co bym z tego miała? Pomogłabym komuś źle mi z tym że tyle ludzi nieszczęsliwych wrażliwa kobieta nie obrazi wrażliwego męzczyzny i nie wyzwie go od ciot musiałeś trafić na pozbawione sumienia kretynki

Gość gość
gdzieś słyszałam,że farmakologicznie

Gość gość
zgłupiałeś całkiem, bez sumienia są psychopaci. Podobno mają układ limbiczny nieaktywny

Widocznie trafialem na to co bylo i jest ogolnie dostepne. No w kazdym razie ja je nie zezbilem.

Emocje powiadasz ? Pokaz wiec im emocje np.w pracy, a sama odczujesz "dzgania" z ich strony w najbardziej czule miejsca.

Nie pomagaj mi, nie warto i nie docenie tego. Ja juz mam to za soba, a teraz wiem czego chce. Nie stac mnie na jakies powroty do czlowieczenstwa.

Informacja do konfidentki ktora zglosila mnie do bana. Nie jestes anonimowa. Temat zamkniety.

Gość gość
w pracy można sobie darować uzewnętrznianie się,ale w przyjaźni lub miłości bez tego sie nie obejdzie.Jak ktoś ma w sobie wrażliwość niech tego nie niszczy. Skoro sam stwierdziłeś że nie wrócisz do człowieczeństwa no to po co ten temat? skoro masz sumienie to jeszcze jesteś człowiekiem :) a dla mnie to nie wazne czy ktos doceni mojąpomoc,nie pomagam dla doceniania mnie

W moim swiatopogladzie nie ma juz miejsca na przyjazn, czy milosc. I tutaj tylko wspolczuc ws wszelkim idealistom wierzacym, iz istnieje cos bezinteresownego. Temat zas jest po to aby uzyskac podpowiedz w kwestii pozbycia sie zbednego w tych czasach sumienia. Osoby udzielajace sie na zacnym kafe pozostawiaja wiele do zyczenia pod wzgledem odruchow ludzkich. Wiec miejsce jest odpowiednim w tego typu pytaniach.