Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeba korzystać z młodości, bawić się i cieszyć seksem a nie czekać do ślubu :O

Polecane posty

Gość gość

Jak to Maryla spiewala... najpierw jestes za młoda na zabawe, potem jestes mezatka i nie masz na to czasu i sily a po 50tce juz nie wypada, jestes stara i cie wysmieją, a na starosc juz nie masz sily i zdrowia, cale zycie ci przelecialo ,mozesz pluc sobie w brode i ryczeń do matki boskiej

Gość gość
ja tam chodziłem za młodu do burdelu a teraz mam żonę.

Gość gość
moherowe berety czekają do ślubu, a kto korzysta z rozsądku to korzysta z życia

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
A kto dzisiaj czeka do ślubu? Nie znam takich osób. Piętnaście lat temu, też takich nie znałem.

Gość gość
Dziś kobiety nie czekają nawet do bycia parą - chłopak i dziewczyna.

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
No, to już przegięcie. Brak szycunku do siebie może mieć konsekwencje w przyszłości. Komuno wróć!!!

Gość gość
Oj tam oj tam możecie sobie skakać z okazji na okazje i nazywać to zabawą, wasz wybór dla mnie to nie jest zabawne i wcale tak nie będe się bawić, a z seksem poczekam do czasu miłości, jeśli spotkam miłość, a jak nie spotkam miłosci no no najwyżej nie będę mieć z seksem do czynienia. , i tyle, Piekno życia nie kończy się na seksie Dla mnie seks jest tylko sposobem realizacji miłości i bliskości, a nie jako potrzeba, takowej fizjologicznej potrzeby nie odczuwam a fascynację odczuwam , i może z fascynacji kiedyś wykluje się miłość. A jeśli nie wykluje się, to nic takiego, Talka jestem i już A wy sobie gońcie za mechanicznym parzeniem się z byle kim i byle gdzie, ja nie widzę w tym niczego godnego cieszenia sie, mnie coś takiego nie cieszy, a życie jest bogate i nie musi ograniczać się tylko do seksu.

Gość gość
Ty to mądra babeczka jesteś :)