Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maddi

Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość Maddi

Witam wszystkie panie. okres spoznia mi sie juz 9 dni. wspolzylam z chlopakiem w dni plodne. od kilku dni kazdego ranka miewam bole podbrzusza ktore po 5 minutach mijaja......ogolnie to na okres nic nie wskazuje..miewam takze lekki bol piersi.....przez 3 dni z rzedu mialam tak ze jak chodzilam to mialam klucia w podbrzuszu i pochwie a jak siadałam to to ustawalo...........wczoraj mialam taka zolta wydzieline a natomiast dzisiaj jest biala...czy to wskazuje na ciaze??..Prosze o opinie.........

Gość gość
ile razy mam pisać że jest coś takiego jak test i kosztuje 7zł czemu wy dziewczyny same wprowadzacie się w taki stres! skoro można na szybko dowiedzieć się co i jak

Gość gość
No właśnie! Choćbyś opisała swoje objawy nie wiadomo jak to przecież nikt Ci tu nie powie czy jesteś w ciąży czy nie. Do apteki idź a nie na forum!

Gość gość
zaraz nam napisze, ze nie robi testu bo nie daje 100% pewności.

Gość gość
Ja tak miałam w ciąży, ale weź zrób test to będziesz wiedzieć zamiast rozmyślać.

Gość gość
właściwie bez testu na 90% można powiedzieć, że jesteś w ciąży. Masz typowe objawy, współżyłaś kiedy trzeba.... Ile ty masz lat, że się boisz testu zrobić? 16?