Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23lata

TEŻ TAK MIAŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość Ania23lata orginalnaorginalna
nie wiem dlaczego jakaś idiotka zarejestrowała się jako ja i pisze na niebiesko udając mnie a najważniejsze że inni wiedzą ze ja to ja

Gość nfbvkjj
I znów to samo! Opamiętaj się podszywaczu! Mmmmmm, a teraz która jest prawdziwa??

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a ja kocham was obie i z chęcią tak naprawdę z każdą z was się spotkam nie będziecie żałować ......

idż z mojego forum niebieska idiotko ... nudzi ci się to trudno ale może znajdż sobie zajęcie bo w końcu mój facet naśle policję na ciebie !!!! policja wykryje twoje IP i zaskarżę Cie że się podszywasz !!!

tak ? ok ... ale ta druga też ma to coś w sobie .... teraz nie robi mi to praktycznie różnicy która jest prawdziwa a która podszywa się ... obie kocham :)

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anka, wszystko powyżej to moje podszywy. Przestaję tu pisać jako Mmmmmmmmmm. Reszta jak uzgodniliśmy. Cześć!!!

przecież mówię że kocham Was obie chyba nie jest żadna z was zazdrosna ?

szkoda mi słów na ciebie podszywie a ty Mmm też myślałam ze jesteś inny

Gość gość
proszę proszę jak mała prostytutka zawróciła w głowie niejednemu ... zarobisz na tym kasę jako pukadełko ... GRATULACJE jak widać znalazły się nawet osoby które wzorować by się chciały na tobie ...na twym k*******e aż dziwne to bardzo że ktoś chce wzorować się na prostytutce !!!!!

Gość nfbvkjj
Haha. Zaraz widać, które to podszywy Mmmmmm. On ma swoją Anię od początku i nie jest taki "kochliwy" do wszystkich :) Ale tu jakaś gimbaza ma radość z podszywów i psucia wątku :(

Gość nfbvkjj
faktem jest ma swoja Anię ale to nie oznacza że na boku nie puknie z chęcią kolejnego pukadełka :)

Gość nfbvkjj
No a teraz podszyw pode mnie. Zwariować można. Chyba trzeba będzie rejestrować nicki

a ty idiotko nadal mnie udajesz ...????? idę stąd bo szkoda czasu a ty baw się nadal dobrze Wiem że chciałabyś mieć mężczyznę ale pozostaje to tylko w twych nieosiągalnych marzeniach ..... Lecz się ....

Gość nfbvkjj
no, ktoś tu się nieźle zabawia, tylko po co?? Chciałam Cię zapytać o różne rzeczy, a tu taki bajzel, że ho! Gdzie byliście?

Gość nfbvkjj
No to super! A co z żoną?

Gość gość
No i co "super"? że żonę zostawia w kraju, a młodą d**ę w podróż zabiera? Też masz jej czego gratulować :(