Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominix007

Kolega Narodowiec

Polecane posty

Gość Dominix007

Otóż, mam kolege bedacego aktywnym kibicem pilkarskim i zapalonym narodowcem nienawidzacym "lewactwa", islamu i GAZETY WYBORCZEJ, jezdzacym na "wyjazdy" i marsze patriotyczne. Problem lezy w tym, ze od czasu kiedy glosi te poglady zaczal sie coraz dziwniej zachowywac, w kazdej rozmowie z nim na gg obsesyjnie przewija sie temat homoseksualizmu, dostaje kazdy mozliwy link jaki jest w internecie, musze z nim rozmawiac o tym ktory z naszych znajomych moze byc gejem lub zachowal sie po pedalsku, malo tego kazdy zart jaki on powie musi miec konotacje LGTB. Od zawsze lubil trollowac prowokujacymi obrazkami, ale z czasem te obrazki zaczely nabierac wiadomego charakteru, czego apogeum osiagnal wczoraj wysylajac mi "ot tak" zdjecie orgii gejowskiej, rownoczesnie wymysla zboczone rymowanki na temat moj i mojego przyjaciela o ktorym wiemy ze jest gejem ( ja jestem heteroseksualny). Ma 22 lata a nigdy nie widzialem go z dziewczyna mimo, ze nie jest ani brzydki, ani ubogi, ani przesadnie glupi. W czasie kiedy pisalem tego posta zdarzyl napisac mi 4 zboczone rymowanki, moge je przytoczyc: "pyta czy do jego d**y zawita! 16:57 pyta czy pala jest smakowita! pyta czy jego d**a sperma spowita! pyta czy pala na wiosne zakwita! pyta czy pala juz nabita! " Pisalem mu juz nie raz, ze skoro jest dumnym kibicem to czemu tak epatuje tego typu tekstami, on udaje ze tego nie slyszy, albo odpowiada ze jest "ogierem ktory dyma codziennie inna laske". Czuje sie zalamany poniewaz nie mam zbyt wielu kolegow i gdyby nie ten jego maly "defekt" bylby naprawde fajna osoba. Pomozcie mi, nie wiem co z tym zrobic! :(:( ps. Ten post nie jest prowokacja, sam zgadzam sie z wieloma prawicowymi pogladami mojego znajomego i bardzo lubie ogladac Max TV.

Gość Dominix007
mialo byc tak: "(imie) pyta czy (imie) do jego d**y zawita! 16:57 (imie) pyta czy (imie) pala jest smakowita! (imie) pyta czy jego d**a sperma spowita! (imie) pyta czy pala (imie) na wiosne zakwita! (imie) pyta czy pala (imie) juz nabita!"

Gość gość
nie zawracaj na dopy takimi gupotami💤

Gość pan marian xxx
oni tam wszyscy pedaluja, sprawdz sam, same dorodne chlopy. ja tam lubie takich nieobrzezanych brutali

Gość Dominix007
Bardziej mi chodzi o opinie jakiegos psychologa lub psycholozki wraz z mozliwa metoda rozwiazania problemu, pozdrawiam!

Gość jakiś lewak robi
koło dooopy narodowcom ;)

Gość Dominix007
No wlasnie tez bym tak pomyslal, gdybym to przeczytal, ale historia jest niestety prawdziwa i zastanawiam sie nawet czy nie dac koledze linka do tego tematu zeby mogl przemyslec swoje zachowanie i swoja "prawicowosc"

Gość ściemniasz koleś , jak to całe
lewactwo , które się zaczyna bać , że ich wreszcie wykopią .

Gość Dominix007
Ehhh, przypomina mi sie bajka o Jasiu ktory bawil sie wbiegajac do wsi krzyczac "RATUNKU WILK" i tak krzyczal, krzyczal, az pewnego razu wilk faktycznie gonil Jasia, ale juz nikt z wioski nie zareagowal. Tak wiec bije sie w piers, zdarzylo mi sie prowokowac na tym forum, ale tym razem sprawa jest smiertelnie powazna, a problem prawdziwy, jezeli nie chcecie dopuscic do swojej swiadomosci istnienia takiej osoby to wyobrazcie sobie postac hipotetyczna i jak byscie na nia zareagowali w swiecie rownoleglym do naszego. Ze swojej drogi dodam, ze wszyscy inni narodowcy jakich znam to bardzo ulozeni ludzie nie majacy tego typu sklonnosci.

idz na jakąś imprezę i nie ściemniaj

Gość Dominix007
Czy powinienem powiedziec mu, ze jest tak absurdalna osoba ze nikt nie chce uwierzyc w jego istnienie, i co najwyzej biora go za lewacka prowokacje?:D:D

gdyby to był opis kolegi lewaka , który coś takiego robi , to może było by to prawdopodobne ale jezeli na lewackim forum pisze sie coś takiego o jakims 'narodowcu ' , to wiadomo że to lewacka ściema , z której lewactwo słynie ;)

Gość Dominix007
Jeszcze musze zaznaczyc, ze w realu kolega jest dosc spokojny i nie daje po sobie poznac swojej internetowej osobowosci, chociaz ostatnio z trwoga obserwuje ze zaczyna od czasu do czasu mamrotac pod nosem te swoje zberezne wierszyki... W sumie to moglem nie pisac o tym jakie ma poglady, tylko to ze chce uchodzic za twardego samca alfa;D

sciemniasz i kablujesz niby normalnego - kolegę , który okazał sie narodowcem , wykazując typowe cechy lewactwa dlatego takie bzury , to po prostu załosne tricki lewizny , której zaczyna się urywać , a która zaczynaja też traktowac coraz częściej jako zwykłych zdrajców , kombinatorów , kapusiów i dzieci wypasionych postkomunistów .

Gość Beruthiel
A to ciekawe, że na forum jest inny, niż w realu. Ja akurat jestem dość odważną osobą i nie interesują opinie innych na mój temat - taka jestem w realu i wirtualu. Ciekawy przypadek opisałeś. Może ten człowiek chciałby być w realu taki, jaki jest w wirtualu?

Gość Dominix007
Prosze nie trolowac mojego watku polityka. Jezeli nie jestes w stanie uwierzyc w istnienie mojego kolegi, to prosze przyjac ze jest on postacia fikcyjna. Licze na wypowiedzi osob, ktore nie patrza na kazdy aspekt ludzkiego dzialania przez pryzmat preferencji politycznych.

Gość Dominix007
@Beruthiel Bez watpienia, postac ktora kreowal w internecie wyrazala to co nosil nacodzien pod skora, wyprzedzajac o krok jego prawdziwa osobowosc. W realu zawsze byl dosc wycofana i pokorna osoba, natomiast kiedy siadal przed komputerem jego ego nadmuchiwalo sie do kolosalnych rozmiarow. Tym bardziej niepokoi mnie jego obecne rozdarcie i kompletnie nie wiem co z tym zrobic.

Gość gość
Cytat: albo odpowiada ze jest "ogierem ktory dyma codziennie inna laske" Taki on prawicowiec i narodowiec??? Codziennie "dymając inną laskę" jest zwykłym lewackim i puszczalskim hedonistą.

Gość Dominix007
Hehehe, to bujda, ale on lubi mowic tego typu teksty i nie widzi w swoim podejsciu do kobiet sprzecznosci z wyznawana ideologia:)

Gość Dominix007
UP :(

Gość Beruthiel
A Twój kumpel jest samotny? Ma dziewczynę?

Gość Dominix007
Nie ma dziewczyny, za to wiele kolegow.