Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 456546534

Mam 28 lat i trądzik mnie nie upuszcza

Polecane posty

Gość 456546534

Cały czas wyskakują mi pojedyncze pryszcze, jeden zniknie, a za kilka dni pojawia się drugi w innym miejscu. Trądzik młodzieńczy mnie ominął, to dlatego? :O

Gość x.i.a.o.y.u
Ja mam 32 i tez walcze z tradzikiem,pojawil sie w wieku 22 lat i do teraz mnie nie opuszcza na szczescie mi pomaga zineryt od wielu lat wiec buzia nie wyglada jakby miala jakis problem:)

Gość mała czarnaz bez mleka
moze masz tłustą skórę i zle ja oczyszcaszi z zaskórników powstaja ci pryszcze

Gość uitywe
ja tez mam 28 i wiem skad sie to bierze, przyczyną jest DIETA. ja czasem stosuję dietę opartą na samych owocach i warzywkach przez kilka-kilknascie dni, i wtedy nie mam pryszczy zadnych, buzia gladka. A jak tylko w jeden dzien wezme sie za chipsy, czekolade, chlebek z serem to zaraz na nastepny dzien mam wysyp pryszczy zwlaszcza na brodzie :D

Gość gość
Ja mam 34 lata i trądzik od 18 roku życia. U mnie nie ma to nic wspólnego z dietą.

Gość 456546534
A ja, uwaga, jestem facetem. :D Skóry nie mam tłustej, ale zbadałem się przed chwilą i mam gdzieniegdzie czarne kropeczki, trzeba naprawdę wytężyć oko żeby je dostrzec. Rozumiem, że to są zaskórniki? Jak się tego pozbyć, jakaś maseczka? :P

Gość 456546534
A co do diety, badałem się ostatnio i wszystko jest w jak najlepszym porządku. :D

Gość 456546534
Poza kurczakiem jem same swojskie specjały, mógłbym poznać krowę albo świnie którą będę jadł. Mięso kupuje u zaufanego hodowcy. :)

dobrza ja oczyszcać , uzywasz jakis kremwó, balsamó po golniu. one czasami czopuja pory

Gość 456546534
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Kawa? Wypijam może 10 filiżanek w ciągu roku. :)

Gość 456546534
Dobra, już wszystko wiem. Przycinam brodę (gdy jestem zarośnięty kilkuletnie dzieci sąsiadów mówią mi "dzień dobry, a nie "cześć") raz w tygodniu, nie stosuje żadnych balsamów i niczego podejrzanego. Tam mi nic nie wyskakuje.:D Przeważnie na czole pojawiają się niewidoczne na początku pryszcze, albo na żuchwie:O

Gość 456546534
Konkluzja jest taka, że nie używam żadnych podejrzanych balsamów. Wyglądam trochę jak Jim Morrison pod koniec kariery. :D

a jakich miejscach masz te pryszcze

Gość gość
u mnie się skończył w wieku ok 19 ale twarz taka zryta ze szkoda gadać

Gość 456546534
Najczęściej na żuchwie, czasami na czole, ale te są niewidoczne. Wszystko znika po kilka po kilku dniach, ale zaraz wyskakuje jakiś nowych kwiatek. :D

Gość 456546534
Wylała mi się dzisiaj cisowianka na klawiaturę, kopiuje podczas pisania i wklejam mimo woli. :) Zaraz to ogarnę. :D

a czym oczyszcasz twarz? oczywszcaj czyms 2 razy na dobre i nawilzaj czyms lekkim i bedzie ok

Gość 456546534
A biały jeleń oczyszcza twarz? :D Bo tylko tego używam. :D

Gość gość
Polecam krem avene triacneal .krem na niedoskonalosci i zmiany. Troche drogi, ale sadze, ze warto ;)

Gość gość543
A ja mam 30 lat i trądzik od 12 roku życia. 18 lat z tym walczę i nic. Nie ma żadnego sposobu na to chyba tylko domestos.

Gość Sylwia Krukiewicz
Borykałam się z tym dziadostwem i wiem jak to jest mieć problemy z cerą. Obawiałam się że zostanie mi to na wieki;( Ale poradziłam sobie z tym problemem dzięki tabletką IQface które mama sprowadziła mi ze Stanów. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) Jak dla mnie są najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
Ja stosuje kosmetyk.i z garniera i jestem zadowolona