Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

do kiedy wypada byc na utrzymaniu rodzic贸w?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

?kobiecie? czy do 艣lubu? w dzisiejszych czasach?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
zale偶y od rodzic贸w czy co艣 ci m贸wi膮 i cie wyganiaj膮 czy s膮 tak z tob膮 z偶yci 偶e najch臋tniej chcieliby 偶eby艣 mieszka艂a z nimi do usranej 艣mierci ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie chodzi o mieszkanie ale o utrzymanie mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyrryuuyuy
no wiesz, w Polsce gdzie wiele osob zarabia po 1000 zl albo wcale pracy nie maj膮, no to dluuugo mozna byc na utrzymaniu rodzicow, ale wypada dok艂adac sie do rachunkow troche.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do 24 mi sie wydaje.Mnie wyganiali juz,jak mialam 19,mimo ze sie uczylam,ale udalo im sie,jak mialam 22.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dop贸ki chc膮 p艂膮ci膰 ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
choc mam kumpele w wieku 30.Teraz rodzice sie wyprowadzaja,a ona razem z nimi i sie cieszy,ze bedzie miec nowy pokoj.Przegiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyrryuuyuy
niby czemu przegiecie? to ze tobie rodzice kupili mieszkanko, to nie znaczy, ze innych rodzicow na to stac. widocznie ich nie stac, zeby kupic corce male mieszkanie i musi mieszkac z nimi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak kto艣 nie moze znale偶膰 pracy, albo pracuje ale za marny grosz, nie ma wlasnego mieszkania, nie ma bogatego partnera, to moze nawet i cale zycie byc na urzymaniu rodzicow. Taki mamy zasrany system dzisiaj ze ludzi na nic nie stac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tyrutyru,przegiecie,bo nie wyobrazam sobie mieszkania z rodzicami i to w tym wieku! Dla Twojej swiadomosci,od mojej rodziny nie mialam nigdy pomocy i tez o nia nie prosilam,bo by i tak odmowili.do wszystkiego doszlam sama,sama i jeszcze raz SAMA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyrryuuyuy
"tyrutyru,przegiecie,bo nie wyobrazam sobie mieszkania z rodzicami i to w tym wieku! Dla Twojej swiadomosci,od mojej rodziny nie mialam nigdy pomocy i tez o nia nie prosilam,bo by i tak odmowili.do wszystkiego doszlam sama,sama i jeszcze raz SAMA" to widocznie szmato mia艂a艣 szcz臋艣cie w 偶yciu, 偶e kto艣 ci da艂 prac臋, mo偶e nawet po znajomo艣ci za min. 3 tysi膮ce miesi臋cznie i wzielas kredyt na mieszkanie, albo dalas d u p y komu trzeba, albo wyprowadzilas sie do chlopaka co mial mieszkanie po kims z rodziny, a teraz si臋 m膮drzysz, ale to nie znaczy, 偶e teraz masz obra偶a膰 kole偶ank臋 co ma 30 lat i mieszka z rodzicami. Jak to sie mowi: punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Ty te偶 mogla艣 si臋 znale藕膰 w takiej sytuacji, wi臋c zamknij ryj szmato i ciesz sie z tego co dostalas w zyciu, tym bardziej ze na to nie zaslugujesz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tyrryuuyuy
Ludzie po studiach maj膮 1000 zl wiec jak tu kupic mieszkanie, wyprowadzic sie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 virtutimilitari
mozna wynajmowac kawalerke w starym zabudowaniu i sie utrzymac samemu nawet za te 1000, troche wegetacja, ale mozna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tyrutyru,nie wyzywaj mnie,bo jakbys poznalo moja przeszlosc,to bilbys uklony w moja strone!Nic,co piszesz nie jest trafne,ani kredyt,ani dziany facet,ani dawanie d**y,czy praca po znajomosci.Widocznie nie radzisz sobie w zyciu,ze tak wyzywasz tych,ktorym sie udalo!Jesli chodzi o ta 30 letnia kolezanke,to ma warunki lepsze od moich,bo stala,dobrze platna prace i daje tylka szefowi,dzieki czemu,jak byly zwolnienia-zostala.Ja nie mam takich kokosow,jak ona,ale daje sobie rade i mam spokoj.Jesli jedynym dla ciebie zarobkiem,smieciu,jest dawanie tylka,to gratuluje ambicji :D czas odejsc od cyca! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ttrzeba
Wydaje mi si臋, 偶e dop贸ki nie jeste艣 w stanie na siebie zarobi膰 bo si臋 np. uczysz si臋 albo jeste艣 jeszcze dzieckiem. A jak kto艣 jest np. niepe艂nosprawny umys艂owo to ca艂e 偶ycie musi by膰 na utrzymaniu i nie ma w tym nic z艂ego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 troch臋 dziwne jak kobieta na utrzymaniu rodzic贸w do 艣lubu to 19 wiek

Udost臋pnij ten post