Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarczek62

85% kobiet na tym forum to zgorzkniałe dewoty.

Polecane posty

Gość Jarczek62

Wystarczy przejrzeć wątek niejakiej Georgiany, by się o tym przekonać. Krytykują w nim facetów ok. 50 i nazywają starcami. Cóż... polecam spojrzeć w lustro i przestać się wyżywać na atrakcyjnych 50 latkach.

Gość gość
atrakcyjnych 50 latkach buhaha

Gość Jarczek62
Śmiej się, śmiej... Jesteś totalnym zerem naprzeciwko mnie.

Gość gość
Haha chlopie ale one slusznie mowia.Nie wiem dla kogo 50latek moze byc mlody i atrakcyjny.Coz kryzys wieku sredniego i kompleksy sie klaniaja. Gosc przede mna jest zerem bo powiedziala prawde? Sam spojrz krytycznie w lustro i moze zamow sobie viagre. Podpisano-piekna 18latka:D

Gość Jarczek62
Następna. Nie odzywaj się małolato, bo gówno wiesz o życiu, a już szczekasz.

Gość gość
stul pysk, staruchu z obwislymi jajami i larwa miedzy nogami. prostate badales? siwe wlosy farbujesz? brzucho jak balon? won stad, pierdzielu i zabierz te swoja obwisla skore, bo rzygac sie chce :O

Gość gość
Hahaha ale przynajmniej jestem piękna a ty nie :D jak widzę w temacie mowa nie o życiu tylko wyglądzie,czyż nie?to nie odwracaj kota ogonem spleśniały grzybie.

Gość ile viagry juz lykneles
staruch i racja

Gość ile viagry juz lykneles
zaraz emeryturka i pieluchy dla doroslych

Gość gość
Jarczek62 Następna. Nie odzywaj się małolato, bo gówno wiesz o życiu, a już szczekasz." x zdziadzialy faciu ale chetnie by sie tobie przydala do wyra taka malolatka,nieprawdaz? a tu dopa, nie kazda dziewczyna jest na tyle glupia by leciec na takiego zalosnego faceta w kryzysie wieku sredniego :D swoja droga o wlasnej corce tez fantazjujesz? :D

Gość gość
tak się składa że większość kobiet na tym forum to młode dziewczyny (okolo 30)niektóre są starsze. Wiesz co ci powiem jestes hipokryta i chcialbys mlodej dupeczki ale nie dostaniesz takiej stad ta frustracja.pluj jadem,pluj. tylko nieszczesliwi tak robią:D

Gość Jarczek62
Ach ta młodzież. Porządnego wina nie wypije, tylko szczeka ile wlezie. Atakuje najpierw Kondrata, potem mnie... cóż, moja teoria się sprawdza.

Gość gość
50tka na karku i taki brak kultury. szczekają psy stary buraku, naucz się obchodzić z ludźmi, bo wiek o niczym nie świadczy. ewentualnie zmarszczkach i niemocy seksualnej. idiota.

Gość Jarczek62
Byłem na tyle mądry, że postarałem się o syna, od którego pożyczam dziewczyny. I wnuków nie planuję. Zostawiam funkcję dziadka Zdzichowi spod monopolowego.

Gość gość
jak ojciec pozycza dziewczyny od syna to słabo kryzys wieku sredniego odmładzasz sie na siłe na siłe

Gość gość
jestes tak zakompleksiony ze to podpada pod chorobe wiesz? ty sobie mozesz planowac... nie masz nad niczym panowania

Gość Jarczek62
Kiedy one same się garną. Syn to nieudacznik, tragiczny romantyk, więc nie zastąpi im macho, jakim ja jestem.

Gość gość
ludzie to jest prowokacja czemu dajecie sie nabierac? modki wypisuja bzdury zeby utrzymac bywalcow-co jakis czas pojawiaja sie takie ewenementy zeby forum nie upadlo. po co sie spinacie?

Gość Jarczek62
Nazwij się najpierw a potem zabieraj głos, mr PROWO.

Gość gość
ani wygladu to nie ma ani poczucia humoru,.. do grobu sie pakuj autorze