Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obejrzyjcie tvn uwagę. Szanujcie innych.

Polecane posty

Gość biedak ci dom buduje pajacu
a za co mają szanować Szacunek mam dla biednych i bogatych. Ale do takich osób jak Ty,które człowieka zrównają ze szmatą mieć nie będę. Chyba rozumiesz? Jak nie to przykro mi,może rodzice,albo mąż Ci wytłumaczy jak mają inny pogląd. Nie wyskakuj mi z dziećmi,takim sposobem zwracam się anonimowo do ludzi Twojego pokroju,nie publicznie,czy przy dziecku :) Ale Ty jak widac w d***e masz ludzi ,którzy nie zarabiają kokosów,i pewnie okazujesz to dzieciom.....Oj kochana wyluzuj,bo za bardzo się rzucasz do mnie :)

Ty krzyczysz na ,,biednych'' a ja nie mogę :) Na szczęście mam w głębokim poważaniu co napiszesz. Bo zaraz zapomnę o takiej Pannie co wyżej sra niż d**ę ma :)

Gość ggość z 21.35
To ty wydajesz się jakaś rozdrazniona, ja widziałam tylko słowo pajac, czytając obiektywnie pieniaczem jesteś ty, zabolało, że parę osób zakwestionowało twoje wartości wyniesione z domu, atakujesz nie tylko tzw.biedaków, ale też każdego, kto nie podziela twojego stanowiska.

ggość z 21.35 Wiesz musze przyznać mnie też poniosło. Nie potrzebnie. W drugim temacie napisałam,że ścierwo nie szanuje innych ludzi. Nie potrzebnie.....ale po prostu szlak mnie bierze,jak ludzie nie potrafią szanować kogoś ze względu na słaby zarobek.

Gość ggość z 21.35
Do biedak ci.... Bo podnosi się ciśnienie czytając o wartościach itp.Osoby, która wylewa jad na tych biedniejszych i tych, którzy mają odmienne zdanie. Czysta hipokryzja!

Gość nasturcja 123
a kto w ogóle wymyslił, ze taki robotnik budowlany jest biedny? Zarabia więcej niz nauczyciel... ja ich nie szanuje, z powodu ich zachowania: wulgarne odzywki, chamstwo, itp. Kiedys jak sąsiedzi sie obok mnei budowali to musiałam sluchac kurw i choojów przez 16 h na dobe, chyba inne słowo tam nei padło

Gość motyl452
Nie szanujesz wszystkich, za zachowanie kilku? Znam budowlańców którzy nie przeklinają.