Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCoMiJest

Pół podbrzusza, plamienie zamiast okresu, test negatywny.

Polecane posty

Gość NieWiemCoMiJest

Cześć. Mam 21 lat. Ze swoim facetem współżyjemy bez zabezpieczenia. Jeśli wyjdzie z tego dzidziuś bardzo się ucieszymy, jeśli nie.. to może następnym razem. W każdym bądź razie zaczęliśmy w połowie maja.. Dodam, że jestem teraz za granicą i nie bardzo jak mam się wybrać do lekarza. @ dostawała: 3 kwietnia, 3 maja, 4 czerwca.. czyli w zeszłym tygodniu powinnam dostać @ a nie ma:( w czerwcu @ była normalna jak zawsze.. i trwała 5-6 dni. Jednak 5 lipca bolało mnie podbrzusze jak na @ cały dzień, a wieczorem na papierze toaletowym zauważyłam jasnoczerwone plamienie (jeśli tak to mogę nazwać). Trwało 2-3 dni (później takie bardziej brązowe). Jednak podbrzusze nadal boli i sutki, właśnie tak jak zawsze przed @, ale nie chce przyjść. Zrobiłam 3 test i wszystkie negatywne. Jeden - dzień po tym jak mi się plamienie skończyło - rano, drugi wczoraj wieczorem (nie wytrzymałam) i dzisiaj rano. No i od pewnego czasu czuję, jakbym miała cały czas pęcherz pełny, a gdy idę do toalety to w zależności: albo leci normalnie, albo mało (zależy ile wypije i jaki odstęp czasu) ale nie boli przy oddawaniu moczu. Poza tym jestem strasznie senna i zmęczona, nic mi się nie chce. A w dodatku drażliwa i szybko się rozklejam, aczkolwiek drażliwa to zawsze byłam przed i w trakcie @. Może to plamienie to po prostu była moja @? Ale to dlaczego cały czas czuje się jak przed @? Nie wiem już co myśleć;/ Może za szybko zrobiłam testy ? (3 różne). Dodam jeszcze, że nie mam na nic apetytu, czuję że jestem głodna ale nie wiem co bym zjadła, najchętniej to marchewkę surową albo paprykę czerwoną. Może jednak @ jeszcze przyjdzie? Miała może któraś z was coś podobnego? Wiem, że każda inaczej przeżywa i w ogóle.. Ale może jednak?

Gość gość
idź zrób beta hcg i tyle.

Gość NieWiemCoMiJest
Tak jak wspomniałam jestem za granica:( a w Polsce będę dopiero jakoś we wrześniu.

Gość gość
nie ma tam Polskich przychodni gdzie możesz zrobić bete ?

Gość NieWiemCoMiJest
Przyjechałam tu właściwie tylko na wakacje. Więc nie mam pojęcia. Ale jeśli do początku sierpnia nie dostane okresu i wynik negatywny to będę musiała wrócić do Polski. Bądź jeśli wynik pozytywny to również. To oczekiwanie jest najgorsze;/