Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie co usłyszałam dziś w nocy!

Polecane posty

Gość gość

O 2 w nocy obudziłam sie i poszłam do kuchni bo zachciało mi sie pic, przechodząc obok sypialni rodziców usłyszałam jak mama mówi "Śpi ta nasza mała cholera?"(chodziło o mnie) a tata powiedział "Śpi, nie słychać szmerów" i jak już wróciłam do sypialni slyszałam takie przytłumione "Ach! Ach Ach!" głosem mamy i przytłumione postękiwania i co jakiś czas jak łóżko strzela :-o ONI UPRAwiali seks! a mają po 43 lata jak to możliwe!!

Gość gość
Rzeczywiśćie, to powinno być zabronione. Seks jest dla 17-latków, którzy potem z przerażeniem stwierdzaja, że zostana rodzicami. Wracaj dziecinko do książek.

Gość gość
1/10

Gość cytrynka26
widać mało jeszcze wiesz o życiu... dla kobiety 40 to bardzo dobry wiek na seks, kobieta jest jak wino - im starsza tym lepsza :)

Gość gość
A Ty myślisz ,że seks jest zarezerwowany dla ludzi w jakim wieku? Powinnaś się cieszyć ,że się kochają i nadal pożądają.

Gość gość
a Ty masz pewnie 25 lat i wymyslasz takie zalosne prowokacje

Gość sprawiedliwa666
Wiesz, jak mialam kilkanascie lat, rodzice byli przed 40, tez wiele razy slyszalam, jak uprawiaja seks. Wtedy bylam mega zawstydzona i sluchalam na maksa muzyke w walkmanie. Teraz mam 30, maz 35 i normalka dla mnie, ze ludzie w tym wielu i starsze, np. 50 i starsze, uprawiaja seks. Dorosniesz, zrozumiesz:)

Gość gość
słyszałam też takie śmieszne klap klap to mamy sutki się o jądra taty obijały w rytm