Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieTenSamJuzJanusz.

zdrada. jak przestac ja kochać ?

Polecane posty

Gość NieTenSamJuzJanusz.

Moja Magdalena zdradziła mnie .po 5 latach . Zerwałem zaręczyny i nie radze sobie...... Zdrada boli ale kłamstwo w zaparte jeszcze bardziej. Doszukuje sie winy w sobie . Mam sie za zwykle zero

Gość gość
co żeś gościu na religii kutasa trzepał, zamiast słuchać o czym jest mowa w XI przykazaniu, więc przymnij ryja i sspadaj

Gość malenka 88
NieTenSamJuzJanusz. a zastanawiałeś się dlaczego mogła Cię zdradzić? Może przestałeś się nią interesować ....zabiegać o nią ? może nie chciałeś się z nią kochac?

Gość gość
coz, trafiles na kurwisko. dziekuj bogu, ze sie dowiedziales przed slubem, a nie jak bylyby dzieci. wtedy mialbys powazny problem.

Gość gość
malenka, jestes jebnieta? jesli nawet nie chcial sie kochac, nie interesowal sie- mogla odejsc. miala prawo. ale do zdrady prawa nie miala.

Gość NieTenSamJuzJanusz.
Nie potrafiłem jej spojrzeć juz w oczy. Martwię sie ze ona sobie nie poradzi bezemnie ..

Gość malenka 88
gosc Wyluzuj... nie obrażaj mnie... po prostu szukam powodu, bo musiał jakiś być skoro to zrobiła!

Gość gość
Ty sie Janusz lepiej martw o siebie. ona sobie swietnie da rade, jak nie ty, to inny bedzie na nia pracowal i jej pomagal. mozesz byc pewien :D

Gość NieTenSamJuzJanusz.
malenka, jestes j**nieta? jesli nawet nie chcial sie kochac, nie interesowal sie- mogla odejsc. miala prawo. ale do zdrady prawa nie miala... Prawda. . Seks był wszystko bylo ok on przystojniejszy młodszy napewno byłem za slaby dla niej jestem brzydki i krzywy nie moge sie doszukać bledu

Gość gość
Januszek, ty po prostu musisz stac sie facetem. dopoki bedziesz analizowal czy sciera ktora ci przyprawila rogi i jeszcze lgala aby na pewno sobie poradzi, dopoki bedziesz o sobie mowil zle-dopoty kazda kolejna cie zdradzi. skoro nie szanujesz siebie, one tez cie nie szanuja. tak to dziala.

Gość malenka 88
Ja to w ogóle nie rozumiem jak można zdradzić osobę którą się KOCHA! Ps: Janusz lepiej że dowiedziałeś się o tym przed ślubem... Teraz jest Ci ciężko ale ułożysz sobie życie na nowo.

Gość gość
jak nie możesz przestać kochać to może rozważ czy nie warto jej wybaczyć??

Gość NieTenSamJuzJanusz.
Od tygodnia siebie nie szanuje.jestem zerem

Gość malenka 88
To ona jest zerem nie Ty ! Że zraniła ukochaną osobę!

Gość gość
nie, nie. ty juz wczesniej musiales siebie nie szanowac, skoro ona to wyczula i cie zdradzila i jeszcze, na dokladke, zamiast blagac zebys jej nie zostawial i przepraszac i obiecywac- lgala. stan na nogi, wykresl ja z zycia i dorosnij. i wtedy znajdz kolejna kobiete. ta pewnie jeszcze bedzie chciala wrocic, baby lubia miec takiego ciapciaka jako meza a na boku ogierow. ale pod zadnym pozorem jej nie przyjmuj. wtedy straci do ciebie te nedzne resztki szacunku bo bedzie wiedziala, ze jestes slaby i mozna ci narobic na glowe. dasz rade, ale pracuj nad soba.

Gość NieTenSamJuzJanusz.
Nie potrafił bym jej przygarnąć juz po tym kłamstwie. Napewno coś zle zrobiłem.albo sie jej nie podobalem juz. Powiedziała mi ze nie zasługuje na wybaczenie.

Gość gość
no tu miala racje, nie zasluguje na wybaczenie. a ty przestan rozwazac, czym zawiniles scierce. to zenujace :O

Gość malenka 88
NieTenSamJuzJanusz. Nie ma juz zaufania w związku a to jest najważniejsze