Gość mariiiiiia Napisano Lipiec 13, 2013 Witam od wielu lat borykam sie z ogromnym problemem. mam 19 lat i piersi rozmiaru J (przynajmniej rok temu) nie daje rady z zakupem biustonoszy, przestalam wychodzic bo juz dawno twmu zalamana moja figura, mam niewiele ponad 160centymetrow wzrostu, jestem kragla ale to przez biust wygladam okropnie nie moge kupic pasujacel bluski, sukienki. pomijaj calkowicie fakt ciaglych bolow, garbieni sie i godzin dyskomfortu.. nie stac mnie na taka operacje, czytalam duzo ze moze taki zagbieg byc sponsorowany z NFZ ale bardzo dlugo sie czeka. moje zycie ucieka a ja nie jestem w stanie sie za nic zabrac ni emoge na spogladac w lustro bo jestem zalamana. moja mama juz nie wie co ze mna robic.. dla osoby ktora nie ma takiego problemu jest to cos nie do wyobrazenia. wszelkich mezczyzn odpycham od siebie jestem zawstydzona soba i tym jak wyglada moje cialo.mozektos z was orientuje sie czy sa jakies kliniki, doktorzy, jakakolwiek pomoc finansowa, jakas ulga? bardzo chce sie poddac operacji zmniejszenia biustu ale koszt to od kilku to kilkunastu tysiecy zlotych nie mam jak zdobyc takiej kwoy, sytuacja finansowa rodziny nie pozwala na kredyt, pozyczke.. prosze o jakakolwiek porade/pomoc. dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach