Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dziennie spozywacie kalorii

Polecane posty

Gość gość

witam kafetarianie prosze podajcie kalorii dziennie dostarczacie do swojego organizmu i przyladowy dzien co jedliscie Pozdrawiam

Gość gość
sniadanie chleb slowianski z Biedronki....jajko rzodkiewka na obiad ziemniaki mlode.mizeria......pozniej orzeszki ziemne...zupa kalafiorowa...kolacja troche makaronu spagetti,,z sosem pomodorowym z miesem mielonym moze 2000 cal mam ochote na loda

Gość Majka28lat
Na sniadanie zjadłam jedno jajko z buraczki własnej roboty, a na obiad cukinie smażoną w piekarniku i do tego sałatkę pomidory+feta. Kolacji nie jadam .

Gość gość
jajecznica bulka....golabek z miesem i ryzem zimniaczki mlode bob orzeszki ziemne

Gość gość
Majka dieta?

Gość gość
I śniadanie - płatki z mlekiem, tost z dżemem, sok, kawa II śniadanie - bułka, sałatka z tuńczykiem Obiad - gulasz, ziemniaki, surówka, sok + na deser lody z bitą śmietaną i kawa Podwieczorek - bułka z sałatą i szynką, herbata Kolacja - dwie kanapki z wędliną i ogórkiem, herbata, sałatka z pomidorami i fetą.

Gość gość
dziewczyny jecie bardzo malo nie jestescie glodne

Gość gość
ja nieraz w nocy musze cos przekasic bo mnie ssie w zoladku

Gość ktoś z forum
jestem na diecie dr. Haya "rozdzielczej" jem 5 - 6 posiłków dziennie w małych ilościach ale produkty rozdzielone tz nie łącze produktów białkowych z węglowodanowymi. Myślę że schudnę

Gość tytytuytuyt
ja przyznam że kompletnie nie rozumiem tego forum, ludzie co jedza wiecej sie wstydza chyba pisac

Gość gość
Ja jestem na diecie 1200 kal plus cwiczenia, jem 5 wartosciowych posilkow dziennie, NIGDY nie jestem glodna i w ciagu ostatniego miesiaca schudlam 5 kg! Dzisiaj (a raczej wczoraj) zjadlam: - sniadanie - owsianka z mlekiem i swiezymi malinami - drugie sniadanie - jogurt, truskawki i jagody - obiad - zupa pomidorowa (krem, wiec bez ryzu czy makaronu) + dwie kromki wielozbozowego chleba z nasionam - podwieczorek - owsiany batonik z owocami - kolacja - makaron z tunczykiem i warzywami w sosie pomidorowym. Do tego wypilam ponad dwa litry wody i cwiczylam godzinke na silowni, glownie kardio.... na zadnej innej diecie nie czulam sie lepiej niz teraz!

Gość Majka28lat
Nie jestem na diecie.

Gość gość
Nie wiem dokładnie, bo nie liczę. Teraz odchudzam sie, więc pewnie z 2000-2500 obecnie.