Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoda fabia kombi

Polecane posty

Gość gość

siemka jesteście zadowolone, pytam tutaj bo mam prawie półroczne dziecko i auto dobieramy tak, aby wszystkim było wygodnie :)

Gość jvnlfbjn
ale o co chodzi?

Gość gość
no czy auto wygodne itp itd, może z czegoś nie byliście zadowoleni, bo kupiliśmy to auto i może ktoś coś podpowie, co można ulepszyć, dokupić itp itd, by takiemu maluszkowi a potem dzieciątku było ok.

Gość jvnlfbjn
Nie rozumiem. Nie używasz znaków przestankowych/interpunkcyjnych. Napisz po polsku - wtedy możemy pogadać.

Gość gość
Czy auto wygodne itp itd. Może z czegoś nie byliście zadowoleni, bo kupiliśmy to auto. Może ktoś coś podpowie, co można ulepszyć, dokupić itp itd, by takiemu maluszkowi a potem dzieciątku było wygodnie.

Gość gość
my mamy octavie kombi, dwoje dzieci i jestesmy w koncu zadowoleni,Auto dobre, tanie w naprawie a nic robić i tak nie trzeba bo sie nie psuje, tylko to co sie zużyje jak w kazdym samochodzie. wczesniej mielismy audi a4 sedan i bylo ciezko bo malo miejsca, teraz jak gdzies jedziemy to jest luz.

Gość gość
ja polecam sharan'a. Dla naszej piątki idealny i przestronny.

Gość a ja mam na odwrot
Ja polecam oktawke,ja ma byc skoda. Bardo wygodne auto,przestronne. My mamy oktavie i jestesmy zadowoleni,tylko nie kombi a hatchback.ale.i tak jest b.duzo miejsca,przewiezlismy nawet na raz zmywarke i piekarnik;). Moj brat ma fabie i male toto i niewygodne. Nie polecam:)

Gość gość
może kupcie sobie wóz drabiniasty i konia. Bo klasa ta sama co fabiedy (wieś tańczy i śpiewa), a będzie przestronniej i jeszcze taniej :o

Gość gość
Jesli dobrze zrozumialam ,bo pytasz sie co mozna ulepszyc w aucie majac dziecko (???). Moim zdaniem podstawa to przyciemnienie szyb, zeby wnetrzne sie tak nie nagrzewalo w upaly i aby dziecko nie bylo razone sloncem. My mamy auto wielkosci octavii kombi i kosztowalo to nas 400 zl z gwarancja i atestami. Kolejna rzecz, ktora warto rozwazyc, to montaz zestawu glosnomowiacego do telefonu, zawsze to bezpieczniej, niemowle w aucie jest juz wystarczajaco absorbujace.

Gość gość
My juz fabie mamy :) ale dzieki za odpowiedzi :) co do zestawu glosnomowiacego ja jak jade samochodem to nigdy nie odbieram tele :) no a z Malym dopiero zaczne jezdzic wczesniej mielismy fiata bravo i nie bylo wylaczanych poduszek a do tej pani wiesniary radze sie lepiej zorientowac bo Skoda jest na czesciach vw i kazdy o tym wie ale kolezance tak sloma z butow wystaje a pewnie jezdzi fiatem 126 p :) a co w ogole moze umilic jazde jeszcze takiemu maluszkowi? myslalam o dvd bo i tak puszczam mu bajki ktore zawsze chwile pooglada lub teledyski gumi misia :)