Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmolandzia

szybka porada nt bycia chrzestną

Polecane posty

Gość marmolandzia

hej, potrzebuje szybkiej porady. moja jedyna siostra robi jutro chrzciny (zwykla formalnosc) o ktorych dzisiaj sie dowiedziala i dzis przeprowadzila rozmowe z ksiedzem. jestem na nia totalnie zla.nie powiedziala mi ze jest w ciazy a dowiedzialam sie z internetu. dzis po powrocie od ksiedza mowila ze kolezanka bedzie chrzestna a potem do mnie-a moze ty chcesz byc. jestem w kropce bo jestem w fatalnych stosunkach z matka i siostra. i nie wiem czy sie szykowac i tam pojechac (jak bede w kosciele to bede chrzestna jak nie to bedzie kolezanka). sama nawet pisala do mnie w stylu: chcesz byc chrzestna? myslalam ze powinna powiedziec: chcialabym zebys byla chrzestna. prosze poradzcie mi. o tej porze to nawet nie mam do kogo zadzwonic i sie poradzic...

Gość psycholog rozkłada ręce
idź już dziecko spać bo tak późna pora ci nie sprzyja

Gość marmolandzia
nie no kilka miesiecy temu mi nie powiedzala ze bedzie miec dziecko. sorry ze tak szybko pisze ale jestem w takich nerwach ze szok.

Gość marekwawa
dowiedziała niekiedy z netu że siostra jest w ciąży,a dziś siostra powiedziała jej że może być chrzestna Jakoś tak to zrozumiałem:-)

Gość gość
Nie wszyscy chrzcza dziecko w wieku paru tygodni. Moja siostra była chrzcxona jak miala 2lata ze względu na problemy z chrzestnymi. Tak wiec możliwe jest chrzcić jedno i być w ciąży z drugim.

Gość marmolandzia
nie nie nie. to chodzi o jedno dziecko. nie powiedziala mi ze jest w ciazy a teraz nagle jak chce chrzcic to mnie na chrzestna bierze. strasznie mnie potraktowala. w sumie widze ze tu porady o tej porze nie znajde.