Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie gościnnie

pies złapał kilka dni temu pisklę (chyba gołębia)

Polecane posty

Gość wcale nie gościnnie

byłam u weta,nie ma obrażeń,mam go 4 dni,urósł już troche i ma nowe piórka,jest dość żwawy i r***liwy,ale dzisiaj musiałam odkurzać a on po tym odkurzaniu chyba doznał jakiegoś szoku,siedzi skulony w kącie pudełka,nie chce jeść(jak probowałam go nakarmic to trzepotał skrzydłami i piszczal) nie wiem jak mu pomoc :(

Gość wcale nie gościnnie
od kiedy słowo r.u.c.h.l.i.wy jest przekleństwem :O?

Gość wcale nie gościnnie
nikt z was nigdy nie znalazł pisklaka?:(

Gość biskup kościoła na czystej
Ja kiedyś znalazłem ale mój kot mu urwał główkę :(

Gość wcale nie gościnnie
dlatego nie dopuszczam do niego psa,z racji tego ze to rasa mysliwska,gdzie ptak=zdobycz...

Ptaki są płochliwe z natury...Może faktycznie jest w szoku bo przestraszył się hałasu, niech sobie siedzi w spokoju, cieple i ciemności, tylko jedzenie i wodę mu podrzucaj.

Gość wcale nie gościnnie
siedzi w pokoju ze mną,jest cicho i mam zgaszone światło,w swoim kartonie ptaszek ma termofor by było mu cieplej,o 7 rano pobudka na karmienie i tak co 2 godziny.ale od tej 18 (czyli czasu odkurzania) nie chce jeść,okropnie się wyrywa,trzepocze skrzydłami,trzęsie się i piszczy :(

Gość gość
co za idiotyczny temat a co niby mamy ci poradzić ? może żeby na wystraszonego pisklaka do apteki jechać aspirynę mu kupić? poczekasz DZIEŃ , DWA ZOBACZYSZ CO SIE STANIE , SWOJĄ DROGĄ , GRATULUJĄ PRZESTRASZYŁĄŚ PISKLAKA NA ŚMIETĆ

Gość gość
No to się wystraszył. Nie masz jakiegoś weta żeby zadzwonić i się zapytać, albo do ZOO? Z pewnością będą wiedzieli. Wystraszył się pisklak hałasu prawie do zawału. Teraz go utul i ugłaskaj aż mu przejdzie.

Gość wcale nie gościnnie
czyli twoim zdaniem przez następny miesiąc mam nie odkurzać?wyniosłam go do ostatniego pokoju i pozamykałam drzwi w trakcie odkurzania.już go ugłaskałam,teraz śpi ale martwie się o niego.w moim mieście nie ma zoo a weterynarz nie pracuje o tej porze,mam w planach jechać w poniedziałek

Ale zadzwonić do jakiegoś zoo na pewno możesz - do Łodzi, Warszawy albo Wrocławia, na pewno Ci coś doradzą, w weekendy mają największy ruch, to ktoś musi być pod telefonem. W necie znajdziesz przecież kontakty.

Gość wcale nie gościnnie
to jutro zadzwonię,bo teraz wszystkich w domu obudze :/ a szczerze wolałabym teraz ale cóż...

Nie no, teraz to nikogo nie ma w zoo, poza cieciem nocnym :) Do jutra wytrzyma, spoko:)

Gość gość
nie dzwon do zadnego zoo, co ci ludzie ci radza :O swoja droga piskle chyba golebia wykarmione przez czlowieka nie poradzi sobie w naturze, wiec jak teraz nie zdechnie, to zdechnie jak go wypuscisz

Gość gość
ja kiedys znalazlam z kolega jak bylismy w podstawowce poszlismy do sklepu zoologicznego kupilismy jakies uniwersalne jedzenie bo sami9 nie wiedzielismy co to jst,to chyba jakas przypadlosc :)bo nasz pisklak jak tylko potrafil sie poruszac(kulawo bo kulawo ale jednak) to zwiał nam w nocy przez okno i nawet sie nie zorientowalismy,jedz do weta jutro

Gość wcale nie gościnnie
znam tą stronkę:) nawet wydrukowalam sobie ten dział ze szczeglnymi wymaganiami z opieką ad gołębiem