Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję sie niepotrzebna, bardzo samotna...

Polecane posty

Gość gość

nie mam już takich prawdziwych przyjaciół, nie mam faceta...każdy dzień jest taki sam, nie czekam już na nic...na miłość, na coś szalonego. Mój świat jest taki szary...

Gość samotny facet25//
czuje dokladnie to samo :(

Gość gość
ja nie potrafię sobie z tym jakoś poradzić...

Gość gość
mam urlop.myślałam że coś się zmieni w moim życiu.jest gorzej. szukam pracy na ten czas,nawet wolontariatu ogłoszenia przeglądam. prosze nie łam się.zawsze jest płomyk nadzieji gdzieś w środku nas,ludzkich istot. to jak odbieramy rzeczywistość to tylko zlepek naszych myśli-ktoś powiedział wierzę w to i staram się zwiększyć perspektywę swoich doznań.

Gość gość
najlepszym lekarstwem jest miłość do Maryi , która kiedyś powiedziała : Wy moją miłość już macie , a ja na waszą wciąż czekam oby nie na próżno , oby nie daremnie . Miłością serc waszych szukajcie mnie a dam się wam odnaleźć ...

Gość gość
Zawierzyłam Maryi wszystko.. straciłam wszystko.ukochana osobę.. jak mam żyć ;(

Gość gość
mam to samo. Mam depresje. Nie widze jak mam z niej wyjśc skoro każdy dzien jest takis sam.. nic sie nie zmienia. nic sie nie zmieni.. Nie widze sensu.. na nic nie czekam.. Nie mam na co czekać..

Gość gość
jak jestes mloda to jeszcze masz czas.

Gość gość
Mnie nie chce nawet własne dziecko. Czasem myślę, żeby to wszystko skończyc

Gość gość
a mnie siostra jjuż nawet nie chce.. Kiedyś odzywałysmy sie codziennie.. A teraz nie gadamy ze sobą tygodniami.. albo raz na miesiac i tyle..

Gość gość
nie mozna sie poddawac.

Gość gość
Bo trzeba wyjść do ludzi, zresztą w necie też można poznać ciekawe osoby, ale żeby coś zmienić w swoim życiu trzeba chcieć i wykonać krok w tę stronę... ale łatwiej pojęczeć i nie robić nic.

Gość gość
Nie mam dla kogo żyć... Tak mi żle

Gość gość
Mam to samo słabo płatna praca 170 cm wzrost ,twarz też z tych brzydszych żadna kobieta nie traktuje mnie poważnie. I wiecie co jest najgorsze nie jestem w stanie nic z tym zrobić w obecnych czasach w wieku 23 lat mogę położyć się już do grobu...

Gość gość
Niscy chłopacy nie sa tacy źli :(

Gość gość
"gość dziś Mam to samo słabo płatna praca 170 cm wzrost ,twarz też z tych brzydszych żadna kobieta nie traktuje mnie poważnie. I wiecie co jest najgorsze nie jestem w stanie nic z tym zrobić w obecnych czasach w wieku 23 lat mogę położyć się już do grobu..." To ci ponizej 170 cm, bez pracy to juz totalnie przegrani? Wez ty sie przejdz do specjalisty, bo pod kopulka styki nie dzialaja jak trzeba, a to do naprawy jest.

Gość gość
Dzięki, że tak mówisz ale niestety prawda jest inna gdy jestem z jakąś sam na sam to jest ok ale gdy pojawiają się inni faceci ignorują mnie tak jakbym nie istniał.