Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwac

Polecane posty

Gość gość

bardzo spodobal mi sie pewien starszy facet, jest starszy, ja mam 23 lata, on 40. Jak go poderwac? Nie zalezy mi na zwiazku jako takim, bardziej na dyskretnym romansie. Czy moze powiedziec z gory ze mi sie podoba, ale nie wiem czy to nie odstraszy? co myslicie?

Najlepiej go spij i weź go na "trupka" . Albo ja zgłupiałem albo kobiety zatraciły całą kobiecość , żeby baba nie umiała zabajerzyć do faceta to się już w niczym nie mieści . Co innego jak on nie ma na nią ochoty .

Gość gość
ugolnie umiem poderwac chlopaka, nie mam z tym trudnosci, tyle ze tutaj probuje wszystkich sztuczek, wszystkiego i widze jak sie na mnie patrzy i slini, jak mu oczu blyszcza, ale jak chce cos wiecej to on sie odsuwa. Nie wiem o co chodzi, moze ma kogos? no ale to po co tak ze mna gra?

Gość gość
Może boi się jakiejś wpadki.Że żona się dowie itp.Może nie jest do końca pewny,że go chcesz.Mi też podobają się młodsze kobiety (inne też...) .Jestem żonatym 45latkiem.Do tego dochodzi środowisko-małe miasto,wścibstwo innych.A jak mu okazujesz,że masz ochotę?

Gość gość
A skąd jesteś?Jaki region,miasto? To do 23latki.