Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość890

Kocham się w brzydkim facecie

Polecane posty

Gość gość890

Hej, mam problem kocham się w mężczyźnie którego poznalam i coś międzi nami było gdy mieliśmy po 15lat. Teraz mamy po 22 a ja ciągle o nim myśle niekiedy piszemy ze soba co u nas itp. Nie dawno skończyłam swój 3letni związek z przystojnym mężczyzną, który mnie nie szanował i gdy było mi źle myślalam o tamtym brzydszym. Teraz oboje nie mamy partnerów i chciałabym być z tym do którego zawsze od zawsze coś czuje, tylko że on jest brzydki tzn cialo ma fajne tylko twarz wczesniej miałam przystojnych chlopaków. Jak myślicie czy moglabym byc z nim mimo tego jak wyglada? Wiem, że to pytanie jest troche głupie ale znacie na lewno przypadki gdzie dziewczyna ma brzydkiego chlopaka i wszyscy o tym paplaja że on taki brzydki itd

Gość gość
marne prowo pelikany! Kobiety nie kochają brzydkich facetów!

Gość Herr Pietia Goras
nie ważna uroda, ważna kasa i rozmiary sprzętu, Belmondo dobry przykład, chyba posiadania kasy sławy

Gość gość
Są różne stopnie brzydoty. Jak dostał z dubeltówki w twarz, ale przezyl to faktycznie moze byc "too much", ale jesli jest po prostu, bo ja wiem, z zakolami i krzywym nosem to być może przejdzie. Cholera wie. Ale tak, ludzie będą plotkować. Ale jak będzie ładniejszy niż ty też bedą. Jak się tak zastanowić to będą też plotkować jak będzie podobny. I jak nie będzie żadnego też. Bo ludzie są p**********i, mają nudne życia to muszą sobie pogadać.

Gość gość
Nie rozumiem? Milsc jest slepa wiec jak Ty to widzisz? To jest prowokacja!

Gość gość
prowokacja. Bylo juz kilkanascie podobnych tematow, autorka zawsze kocha brzydala , albo ona piekna on pociagający brzydal ktory jej nie chce. NUDA

Gość Ryszard Lwie Serce
Gupia autorka i gupie pytanie. Ehh te "poważne" związki 15latków :)