Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż ma niezły refluks

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze na tym forze pierwszy raz, w sumie to dzisiaj. Otóż chce sie z wami podzielić tym co wydarzyło sie u mnie w domu. Mianowicie chodzi o pendrajwa. Maz poprosił mnie abym rzuciła mu go. Odległość miedzy nami to jakieś 10 metrów. Tak mniej wiecej na długość pokoju. Więc mówię mu rozłoż ręce bo szybko rzuce i nie zdazysz. A ten do mnie: rzucaj. To ja, ze nie bo nie zdazysz. A on do mnie: rzucaj. To ja sie wkurzylam, wzięłam rozbieg i zamach i z taka impotencja rzucilam, ze myślałam ze mi rękę urwie razem z slupem kregowym, a ten wyobrazcie sobie- złapał. Koniec

Gość gość
Aha zapomniałam dodać ze bez podnoszenia rak! Przy okazji mam do was takie pytanko, ale to na oddzielny temat.

Gość gość
Nie refluks(to zgaga) reflex Kochana :D

Gość Szymson
je bana ku rvo nawet bledy w temacie pisze co za tepa pi sda

Gość gość
Aha to przepraszam. Tak sie składa ze mam w tej chwili refluks bo wczoraj spozywalam alkohol w dużych ilościach.

Gość gość
jaką trzeba być kretynką, żeby nie załapać :o i odpisywać na poważnie "Nie refluks(to zgaga) reflex Kochana "

Gość gość
Szymson drogi przyjacielu, może i z błędami, ale zato z kultura osobista i z zasadami sawiur vivuar

Gość gość
To ja kretynka.moze dla ciebie sieroto to reflux= reflex ale to ty jestes tepakiem i ciukem !Zwrocic moze mi tylko uwage autorka.....autorko tego watku tez mam kaca na maxa :)

Gość gość
Boże skąd w was tyle jadu? Na prawdę nie umiecie po lucku dyskutować, bez wyzwisk? Sobota nie udana, czy dziura wciąż zapchana?

Gość Szymson
nikt z kretynami nie ma ochoty dyskutowac, tepaku.

Gość gość
po lucku = ludzku :) :P :D

Gość gość
O przyjaciolko od kaca, mam radę jak sie z tego wykurtuazowac. Pije piwko warkie strąk, i czuje sie jak młody bóg, a nawet lepiej- jak Jezus w najlepszych latach swojego życia.

Gość gość
Skoro już tu jesteście to nie będę zakładać nowego tematu, tylko zapytam tutaj z grubej rury. Jak zwiększyć zasuw słów? Pytam, bo wczoraj miałam gości inteligencja nie grzeszacych i przyznam, ze kiepsko wypadlam na ich tle, a wręcz marnie. Nawet jak zaczęłam coś mówić to w połowie musiałam przerwać bo zabrakło odpowiedniego słowa i moja wypowiedz traciła sęs.

Gość gość
Czy jest na to jakaś metoda? Np. Mój mąż czasem używa takich wzrotow, ze cieżko stwierdzić co ma na myśli. Nawet nie wiadomo czy przytakiwac czy nie. Wtedy z mojej strony nie ma żadnej erekcji- po prostu zmieniam temat.

Gość gość
Zaprezentuje wam kilka z nich: kwas hydroksymetylomaslowy, polonizowac i kurczy wiecej nawet nie pamietam, to jedne z tych prostszych. Dodam ze on teraz sam nie pamięta, bo pytałam go.

Gość gość
Halo kto mi pomoże? Nie zostawiajcie mnie samej z tym :(

Gość gość
Dobrze, nie musicie. Na was świat sie nie kończy. Poczytać encyklopedia, albo ufam sie na jakiś kurs wtracania wyrazów obcych.

Gość gość
Spry za blendy ale kac robi swoje

Gość gość
A może ktoś wypije ze mną piwko? Przy kawie?

Gość gość
Życie jednak nie pięści

Gość gość
Nie nawidze was!

ale z was debile , odpisujecie na taka glupia prowokacje -prowokacje na bledy . myslalam se na to sie juz nikt nie nabiera

Gość gość
a muj monrz jest sadystom i nie mom pojecia jak moga mó pomudz........morze ktość wie jak? JA UWIELBIAM GO,A ON MNIE I LUBI PŻYP******IDZ

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość gość
OJ TAM,OJ TAM :)

jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km. X Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość gość
a dobrze sie czujesz?

to nie bzdura bo nie każdy ma ten program do podglądania i nie każdy o tym wie. X Podglądacze się z tym nie obnoszą bo to jest tajna sprawa - coś jakby polowanie...... X Wiem że u mnie na wiosce ludzie ze straży mają ten program i mogą namierzyć, śledzić i podglądać innych z drugiego końca polski. X

Gość gość
MAJOR OF LONDON ty baranico nie potrafisz pisac innym stylem ciagle te wstepy jak u alkoholiczki