Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrada czy nie

zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość zdrada czy nie

Bylam z moim partnerem na dyskotece a on tak sie nachlal ze potem tanczyl z inna babka i podczas tancu obmacywal ją;/ wszystko robil na moich oczach i dwóch kumpli, tamci zwrócili mu dosc dosadnie uwage ale on twierdzi ze nic nie pamieta ze przeprasza ale no niestety alkohol... zrobil swoje i ogarnela go amnezja;/

Gość zdrada czy nie
up

Gość pannakotta
prosze niech ktos ze mna pogada:(

Gość zdrada czy nie
bardzo smieszne

Gość zoladkowa55
zdrada jako taka to nie, ale tlumaczenie sie ze to przez alkohol jest mega slabe, przygladaj mu sie dokladniej i niech teraz cie dlugo przeprasza

Gość coto.....
Bardzo Ci wspolczuje, chyba bym gnoja zabila. Ale nie jestem w stanie powiedziec co bym zrobila. Pewnie zerwalabym, jak mozna sie tak opic, zeby nie wiedziec, ze ma sie swoja kobiete i na jej oczach obmacywac jakas kurwe....

Gość gość
spij go dobrze i wtedy z nim pogadaj. jak facet nawali się ostro to mu nawet porządnie nie stanie.

Gość gość
no wiesz teraz już wiesz ze nie możesz mu ufaj jak będzie sam szedł na imprezy gdzie będzie alkohol trochę nie ładnie cie potraktował alkohol alkoholem mógł go tyle nie pic

Gość zdrada czy nie
Uwirzcie mi ze to bylo straszne... caly czas jak zamykam oczy wicze jego lapy na niej jak jak masuje tak jak zawsze to ze mna robil tak delikatnie i namietnie z takim czyms w oczach... nigdy bym sie po nim tego nie spodziewala... jestesmy ze soba juz troche czasu... nigdy mi nawet nie okazal tego ze we mnie moze mu sie cos nie podobac... jedno mnie zastanawia... mys czesto sie rozstajemy z racji innych miejsc zamieszkania... zastanawiam sie teraz bo tym co sie stalo czy jak mnie przy nim nie ma to moze sie zawsze tak zachowuje/... nie wiem czy bede potrafila mu znowu zaufac...

Gość zdrada czy nie
i mi juz nawet nie chodzi o to czy on by ja bzykna czy nie... chodzi o sam fakt o to co wtedy czulam i co teraz czuje;/ jak tak mozna czy kazdy facet mysli tylko kyutasem?

Gość gość
moj facet tez mi tak kiedys zrobil. Niestety po 10 latach okazalo sie, ze jak nie widzialam to zdradzal mnie czesto i namietnie. Faceci dziela sie na takich ktorzy maja sklonnosci do zdrady i predzej czy pozniej zdradzaja i tj 90% i 10% tych co nigdy by czegos takiego nie zrobili. Niestety , moze sie myle, ale wydaje mi sie , ze Twoj facet jest w tych 90%, bo skoro zrobil to na Twoich oczach ze swiadomoscia, ze Ty to widzisz to nie wrozy to nic dobrego. A alkohol go nie usprawiedliwia, bo stal na nogach i wiedzial co robi. Inaczej wygladalaby sytuacji, gdyby lezal nieprzytomny i ta dziewczyna by go obmacywala a tak nawet swiadomosc tego, ze to widzisz go nie powstrzymala. Mimo wszystko moze sie myle... zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość zdrada czy nie
no bede szczera i powiem ze nie chcialabym by sie kiedykolwiek okazalo ze mnie w rogi walil caly czas:( ogawiam sie jednak ze choic minelo juz sporo czasu to on nie dal sie do konca poznac i tak naprawde nie moge byc go pewna... nikomu nie zycze takieko ponizenia..

Gość zdrada czy nie
nawet nie wiem co mam mu mowic jak przychodzi i sie kaja... wiem kocham go ale to co zrobil siedzi we mnie tak gleboko ze nie jestem w stanie o tym nie myslec... jak by on sie poczul gdybym ja tak zrobila... jakby zareagowal i jakby pozniej sie zachowywal...

Gość ona tez gość
faceci to zwierzeta i zwyrole

Gość "zdrada"
ja sobie nie wyobrazam zeby moj facet cos takiego zrobil - dla mnie to bylaby zdrada

Gość zdrada czy nie
tak wiec nadal nie doswiedzialam sie czy uwazacie taka sytuacje za zdrade a bardzo mnie to interesuje...

Gość gość
Uwazam ze to zdrada

Gość gość
Dlaczego nie podeszłas do niego gdy z nia tańczył? Tak, to zdrada

Gość zdrada czy nie
dzieki za odpowiedz... ktos jeszcze mi odpowie?

Gość zdrada czy nie
a po co mialam podejsc? poprzeszkadzac? prosic sie by przestal? wstyd mi bylo prez sama soba i ta dziwewczyna ze to moj facet.. zresta jego koledzy bardzo szybko zareagowali ja jakos czulam sie na tyle ponizona ze juz i sie nie chcialo z nim gadac... nie spodziewalam sie tego po nim... nie po nim...

Gość gość
Dostal by w twarz ode mnie i więcej mnie nie zobaczyl

Gość zdrada czy nie
nie [potrafie tak z dnia na dzien wszystkiego przekreslic... wiem ze to smieszne moze sie wydawac ale ja nie wiem co mam robic... masz racje powinnam byla dac mu w pysk chociaz tyle... a ja kretynka gapilam sie na to a potem poprostu ucieklam ze lzami w oczach... dlaczego ja do k***y nedzy zawsze trafiam na patafianow...:(

Gość up1
up

Gość zdrada czy nie
?