Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierząca praktykująca

Bezdzietne kobiety są zazwyczaj agresywne i sfrustrowane

Polecane posty

Gość wierząca praktykująca

powinny sobie psa albo kota kupić

Gość gość
Ja sobie zrobie 10 dzieci.

Gość gość
hahahah to raczej matki są sfrustrowane i agresywne. bezdzietne kobiety mają ciszę i święty spokój

Gość gość
Niskie, grube , cycate , tylko pchają się z wielkimi wózkami do autobusów. Z groźnymi minami.

Gość gość
może i są, ale dopiero na starość. Znałem takie, zgoszkniałe złosliwe i nie lubiące dzieci. jako dziecko miałem taka sąsiadke i nie mogłem pojąć dlaczego ta baba ciągle czepia sie nas, że gramy w piłkę, że opowiadamy sobie kawały, że żyjemy na wesoło. Musiałem dorosnąć, żeby to pojąć. Jak kobieta nie urodzi dzieci, jest w życiu niespełniona, nic po sobie nie zostawi.... współczuje tym, które nie mogą ich mieć :(

Gość gość
"Ja sobie zrobie 10 dzieci." Chyba z psem :)

Gość blockhead
nieszczesliwe kobiety sa agresywne i sfrustrowane. Posiadanie dzieci nie ma tu nic do rzeczy. Temat jak zwykle ma na celu obrzucanie sie blotem. Zalosne jestescie

Gość gość
ale żeby matka z małym dzieckiem była sfrustrowana i agresywna pierwsze słyszę. A wszyscy moi znajomi mają dzieci.

Gość gość
Chyba z psem usmiech.gif Twoim. :-P

Gość gość
kobieta która nie zaznała macierzyństwa nie będzie szczęśliwa tak do końca. małolaty tego nie pojmą, szkoda słów.

Gość gość
kobiety same w sobie są agresywne a dziś to nawet wulgarne i chamskie.

Gość gość
Chyba z psem usmiech.gif Twoim. jezyk.gif . . . No baaaaaaaaaaaa Zoofilia :)

Gość gość
Żenada!!!!!! Dno.

Gość gość
haha! posiedźcie 15 minut na forum ciążowo- macierzyńskim- tam to dopiero widać jakie mamusie są spełnione i słodkie jak miód dla innych:D a u mnie na osiedlu na bachory narzekają właśnie starsze baby, które same miały stado dzieci, więc powinny rozumieć, że dzieci to dzieci, więc biegają i drą ryja, ale nie rozumieją. na starość negatywne cechy się uwydatniają, człowiek zmienia się w upierdliwego dziada i plotkarza. mało kto jest życzliwą starszą panią częstującą dzieci pączkami:D

Gość gość
Racja!

Gość gość
Ja już sobie wyobrażam jak będę miała bliźnięta, wielki wózek i zgrzana będę próbowała wcisnąć się do Solarisa. Będę chodziła w japonkach i rybaczkach.

Gość gość
czyli kobiety bezdzietne - złe kobiety matki - złe faceci nie zależnie czy ojcowie czy nie są super :P

Gość gość
A po co mieć dzieci, potem dorośnie taki bachor i będzie siedział przygłup na kafe i wypisywał bzdury jak wy. Wasze dzieci to też przygłupy i niedługo tu trafią.

Gość gość
To wlasnei te dzieciate sa sfrustrowane. Sama mam dzieci, agresywna nei jestem, ale innych dzieciatych unikam, bo mnie w******ja. Zawsze to najmadrzejsze, bo dzieciaki ma, a tak naprawde to o niczym z nimi sie pogadac nie da, tylko dzieci, dzieci, dzieci :/

Gość gość
Dzieci, sranie, rzyganie, pampersy z gównami latają. Tylko takie tematy- co racja to racja

Gość sowa z nocy
kobieta bedzie sfrustrowana i agresywna - niezaleznie czy dzieciata czy bezdzietna - jezeli nie bedzie miala partnera zyciowego, ktory jest jej wielka miloscia, najlepszym przyjacielem, bratnia dusza, wspanialym kochankiem. . niektore kobiety brak w/w chca zastapic dziecmi, i to wieloma, ale niestety, nie tedy droga. wtedy nawet one nie beda szczesliwe i radosne. najgorsze, ze w takich warunkach, gdy rodzice sie kloca, sa sfrustrowani i po prostu sie nie lubia, i sobie dokuczaja, te dzieci nie beda mialy normalnego, szczesliwego dziecinstwa.

Gość gość
np taka alicja donnikova okropne babsko.

Gość gość
cos w tym jest :O , nie maja powaznych problemow na glowie to im odwala na stare lata

Gość mistykonaaaaaaaa
szczescie jest w srodku samego siebie,jak tego nie ma zwiazek bedzie sie walil dzieci beda wykanczac albo samotnosc zaleznie jak kto tam sie urzadzil w zyciu,sa osoby szczesliwie spelnione z dziecmi i samotnicy ktorzy nie chca pieluch bo kochaja swiety spokoj i maja inna pasje ,radosc zycia to wielka rzecz ,pani ktora to napisala ma jakis problem w swojej glowce i uciska:-) kiss

Gość gość
piękna iście polska licytacja ,ja wam zagram i zaśpiewam w ten ton :D

Gość gość
Bezdzietne kobiety są zazwyczaj agresywne i sfrustrowane A dlaczego bo faceta im brak i jak wyzej napislala przedmowczyni posiadanie potomka !

Gość gość
akurat zauważyłam odwrotną sytuację- to dzieciate sa wiecznie zmęczone, wkurzone, agresywne, złosliwe....idtd itp

Gość gość
gość Bezdzietne kobiety są zazwyczaj agresywne i sfrustrowane A dlaczego bo faceta im brak i jak wyzej napislala przedmowczyni posiadanie potomka !" vvvvvvv od kiedy to brak dzieci jest wynikiem braku faceta???:D vvvvvvv korwa idz przespij sie jeszcze i nie piertol takich glupot :D

Gość gość84
A mi się wydaje, że to nie ma najmniejszego związku z posiadaniem bądź nie, dzieciaka. Albo ktoś ma takie cechy charaktery, które predysponują go do bycia zgorzkniałym albo nie.