Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stresuję się, wariuję... jutro robię beta hcg, dziś test wyszedł raczej

Polecane posty

Gość gość

negatywny. Na początku widziałam kreskę pod światło, ale gdy wyjęłam pasek z tego plastikowego pudełeczka to jakoś nie mogłam jej dostrzec :( Jutro mam 25 dzień cyklu i idę na beta hcg. Przez ostatnie 2 tyg chodzę zestresowana, tylko o tym myślę, nie mogę się skupić na pracy, domu. Wczoraj i przedwczoraj miałam lekko obolałe podbrzusze, brodawki bolą. Tak bardzo bym chciała, ja wariuję... Głowa mnie z tego wszystkiego boli. Wiem, że powinnam się ogarnąć, ale nie potrafię :(

25 dzien cyklu to za wcześniej na test. Musisz uzbroić się w cierpliwość

Gość gość
ja robiłam test w 23 dc,a miałam cykle 28 dniowe, wyszła blada kreska, po 2 dniach powtórzyłam i test pozytywny.

Nawet sobie nie wyobrażacie jak mi ciężko. Może dla niektórych to dziwne bo potrafią czekać, ja cierpliwa nie jestem, szczególnie w tej sprawie :( A myślicie ża beta hcg jutro coś wykaże? tzn jeśli jest ciąża to powinno już coś widać? Jak wynik będzie negatywny to chyba rozpłaczę się na miejscu :( Kiedyś jak czytałam takie posty wydawalo mi się dziwne nie móc poczekać tych kilku dni, a teraz sama się przekonałam jakie to trudne :(

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś iść do psychologa. Też się staraliśmy 9 miesięcy ale nigdy takich scen nie urządzałam.

Gość gość
szczerze? jestem tego samego zdania, co osoba wyżej- ja walczę 4 lata i tez bez takich histerii, dziewczyno wiesz jak ogromny wpływ na poczecie dziecka ma psychika?

Gość gość
autorko ja też robiłam testy przed @ ale bez przesady - pomyśl jak będziesz szalała przed porodem, potem po, przy każdej chorobie dziecka itd.. wyluzuj