Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak wytlumaczyc

Zatajenie prawdy przed partnerem, flirt z przed lat

Polecane posty

Gość nie wiem jak wytlumaczyc

Mam taki problem. Naświętlę krótko sytuację. Dwa lata temu jak zaczęłam spotykać się ze swoim chłopakiem nazwijmy go K, z którym jestem do dzisiaj, trochę kręciłam też z innym nazwijmy go M. M mi imponował starszy praca szalony, a K kochany ale zupełne przeciwieństo. Doszło do tego że chciałam rozstać się z K (po 2 miesiącach związku) spróbować czegoś innego. W końcu M przestał się odzywać, ja do niego też . Powiedziałam K o wszystkim wytłumaczyliśmy sobie trochę żalu ale jesteśmy razem do dzisiaj. Problem jest taki że M po tych dwóch latach się do mnie 2 razy odezwał, narazie luźna rozmowa. Następnym razem mam zamiar powiedzieć żeby nie mieszał mi w głowie i dał sobie spokój. Problem jest taki czy utrzymać to w tajemnicy przed K czy wszystko mu powiedzieć póki jest to świeża sprawa. Proszę o rady, przyjaciółka mówi mi żeby nic nie mówić, ale nie wiem czy jest to w porządku w stosunku do K..

Gość nauczka
Prawda bardzo często wychodzi na jaw a Ty będziesz musiała się wtedy tłumaczyć, pomyśl jak K będzie się czuł w takiej sytuacji.. Dla mnie podchodzi to trochę pod zdradę..

Gość RP Obojga Narodow
jak nie wiesz czego chcesz to nikt ci nie pomoze :P, :P, :P