Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto popiera PO ? Chyba tylko idioci

Polecane posty

Gość gość

nic dla kraju nie robi, kasa na autostrady wyparowała, stadion kosztowal tyle co 3inne, po nie jest nawet partią liberalną tylko bezideową sraką, kazdy normalny człowiek to wie

Gość a teisci
Donaldele jest dobre .... wlazi jednoczesnie w d*pe putina i merkel i to bez mydla... ta sztuka wymaga nie lada cyrkowych umiejetnosci

1) osoby zatrudnione przez wladze, czyli urzednicy, spolki skarbu panstwa itp, 2) inne osoby, majace w tym bezposredni interes finansowy, 3) pesnjonariusze zakladow karnych, 4) glupcy/lemingi itp - to jest najbardziej chwiejna i labilna grupa, jakby w telewizji i na onecie pisali, ze na fali jest partia X - to by bez namyslu popierali ta partie.

Gość gość
Lewicy w Polsce nie ma. SLD to nie lewica, Palikot to niewiadomo co.

Gość gość
Ostatnio slyszalam,ze w PO jest polityk,ktorego ojciec byl w UPA.

Gość gość
a wy znowu na Tuska na platformę!!!??? ile można co? przecież oni jeszcze nic nie zdążyli zrobić dla kraju ;D

Oni dopiero sie aklimatyzuja, dajmy im szanse na trzecia kadencje - wtedy juz wszystko zrealizuja co zapowiedzieli. A w ogole, to nie robmy polityki tylko grillujmy i cieszmy sie, ze mamy ciepla wode w kranie.

Gość gość
Nie wiem kto popiera PO, ale wiem, że wszyscy idioci popierają PIS.

Gość gość
osiągnięcia PO ?? zapomnieliście dodać że Polska nie ma dobrych relacji chyba z żadnym państwem

Temat jest o PO, a juz ktos musial napisac o PiS;) Co wy byscie biedacy bez nas zrobili, oj co wy byscie bez nas zrobili;) Gdyby nie czarny PR PiSu, ktory robi mu czesc mediow wlasciwie od momentu powstania i gdyby glowne media patrzyly wladzy na rece, jak to jest w krajach zachodnich, to przy takiej jakosci rzadzenia Tusk utrzymalby sie max 1 rok. Teraz zaczynaja dolowac, bo tyle problemow juz sie nawarstwilo, ze dluzej na samym PR i straszeniu PiS nie da sie jechac i nawet glowne media juz nie moga tego ukrywac, zeby nie stracic resztek wiarygodnosci (co bedzie trudne) i chocby minimalnego kontaktu z odbiorca.

Gość gość
Dziwne dane macie. Pracuje w budzetowce i nie popieram i nigdy nie popieralam PO...

Oczywiscie sa wyjatki. Chodzilo mi o urzednikow zatrudnionych dzieki partii. Za Tuska radykalnie zwiekszyla sie liczba urzednikow, takze na szczeblu samorzadowym, wie oczywistym jest, ze oni oraz ich rodziny sa zainteresowane z powodow materialnych za utrzymaniem stanu obecnego. To jest w jakims sensie z ich punktu widzenia zrozumiale.

Argen, ale to bylo rozmyslne dzialanie w celu stworzenia tzw. systemu klientelistycznego, bo Ci ludzie stali sie de facto klientami tej partii. Wielokrotne dublowanie tych samych stanowisk to dzis norma, a sytuacja w ratuszu warszawskim jest patologiczna. Doprowadzilo do tego brak kontroli nad wladza, oderwanie sie wladzy od rzeczywistosci, poczucie, ze beda rzadzic zawsze i ze panstwo=partia.

Gość gość
Kto popiera PO ? Chyba tylko idioci bo PO jest nieudolna przedstawia się za takich pro UE a co zrobili w ciągu 6 lat dla zjednoczenia Polski z UE? nawet waluty euro nie wprowadzi w ciągu 8 lat swoich rządów

Gość gość
ja tez tego nie rozumiem - obawa przed PISem pcha ludzi do robienia coraz większych głupot??!! Czy naprawdę jest się czego bać? Czy ludzie samodzielnie juz nie myślą?? Czemu dajecie się oszukiwać? Prawdziwe zlo to PO!

Gość gość
"nawet waluty euro nie wprowadzi w ciągu 8 lat swoich rządów" A niby po co € jest nam potrzebne?

Jak wprowadzimy euro to podzielimy los takich panstw jak Grecja, Hiszpania itp. Jedynym panstwem jakie najbardziej zyska na wprowadzeniu w Polsce euro sa Niemcy.

Gość gość
głosujcie na PiS - Jaro i Antoni wreszcie będą rządzić! IPN i kościoły będa rosły jak grzyby po deszczu, wystąpimy z UE i wreszcie rolnicy przestaną dostawać kasę, będziemy mogli znowu jeździc do pracy na czarno, bo legalnie nas już nie zechcą. Uświadomcie sobie dzieci, że rządzenie krajem to nie taka prosta sprawa, a każdy kto się dorwie do władzy ciągnie jak najwięcej dla siebie. Widział ktoś grabie co od siebie grabią? Zamiast narzekać weźcie się do roboty, załóżcie partię i pokażcie jak rządzić.

Gość gość
donald tusk jest dobry bo mógł spierrrdolić więcej a nie s********ł:P

@gosc z 15:20: tak i bieguny sie zamienia miejscami, wskazowki zaczna chodzic w odwrotna strone, bieguny zamienia sie miejscami i wypowiemy wojne Rosji. Oraz ksieza zaczna latac na miotlach.

*sorki za powtorzenie;) Ps. UE sama sie wkrotce rozpadnie, bo w obecnej formule jak widac to nie funkcjonuje prawidlowo.

Gość gość
nie prawda! nie tylko!ja np. popieram a nie jestem idiotą tylko mam w tym interes! i musze przyznac ,że czasem boli bo otarcia są.:(

Gość gość
wole PO niz PIS ktore po dojsciu do wladzy 10 kwietnia ustanowi swietem narodowym. W ktorym bedziesz musiala chodzic na pochody 🖐️

Gość gość
ja tez wole PO bo tak jak kolega nie lubie chodzic na pochody - jaki to inteligenty argument jestem z siebie dumny:)