Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażony 20 latek

Stosunek przerywany + prezerwatywa i spóźniający się okres

Polecane posty

Gość Przerażony 20 latek

Cześć, 11 dni temu razem z dziewczyną uprawialiśmy seks po raz pierwszy(ona dziewica, ja też wcześniej tego nie robiłem) , na drugi dzień znowu się kochaliśmy. Oczywiście prezerwatywę założyłem prawidłowo, przed wytryskiem wyciągnąłem członka z pochwy, później sprawdziłem jeszcze czy z prezerwatywą wszystko ok i było, ani kropelka nie przeciekała. Wszystko zdaje się poszło dobrze, jednak 4 dni temu moja dziewczyna powinna dostać okres a go nie dostała. Dodam, że ostatnie 3 miesiące miała regularny co 28 dni. Dziewczynę bolą piersi jak przed okresem, wczoraj i przedwczoraj, z jej pochwy poleciało kilka kropel krwi. Oboje boimy się nieplanowanej ciąży. Doda, że moja dziewczyna od razu po stosunku zaczęła bać się ciąży i strasznie panikować i rozmyślać na ten temat. Czy obawy i stres może być przyczyną opóźnienia miesiączki ? Co z tym krwawieniem ? Dzięki za pomoc!

Gość gość
Nie panikujcie. Faktycznie stres i wkręcanie sobie ciąży mogą opóźnić miesiączkę.Czekajcie cierpliwie. Szanse na ciążę macie baaaaardzo niewielkie.

Gość Przerażony 20 latek
Kurcze ta ciąża pokrzyżowałaby bardzo wiele planów ;/

Gość magdaleki ładnie pachną
nie szalej kolego. przez stres się pewno spóźnia. skoro prezerwatywa nie pękła i nie zsunęła się, a także skoczyłeś poza nią to na bank nie jest w ciąży. okres może się czasem z przyczyn jakiś stresowych spóźnić do 1,5tygodnia. nie panikujcie na zapas. po pierwszym razie też panikowałam jak Twoja dziewczyna i żeby mnie uspokoić facet sprawdził prezerwatywę, ze nie pękła. nie nakręcajcie swoich lęków wzajemnie.

Gość gość
Znowu Ty? Pisałam już- niech Twoja dziewczyna zrobi test ,przestanie się stresować to i okres będzie.

Gość gość
na ilu jeszcze forach roochaczu zalozysz ten temat? w y p i e r d a l a j s k u r w y s y nie stąd! obleśny śmierdzący kutasie, wypieprzaj.

Gość gość
twoja laska zwierza ci sie, ile jej kropli krwi z pochwy leci? :D hahahahahahahahha :D po drugie, dzieci nie powinny brać sie za seks, bo takie są tego konsekwencje. bzykasz = w razie potrzeby z godnoscią zostajesz ojcem/matką, bo bzykanie = służy do rozmanżania, kapujesz? no to teraz w razie potrzeby zostaniesz tatusiem, trudno, chiało sie bzykania, to teraz masz konsekwencje.

Gość gość
Jak nie jesteś gotowy na ojcostwo,to nie zamaczaj,bo potem skrzywdzisz dziecko,dziewczynę i zameczysz wszystkich na forum.