Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beriberi123

samotnosc

Polecane posty

Gość beriberi123

zle sie czuje, mam mega dola, nie mam nikogo bliskiego, mam mase problemow ze soba, nie mam faceta, znajomych, od 3 tygodni nie wychodze z domu, z pokoju jedynie po to zeby sie umyc, zjesc cos............siedze i placze:(

Gość xvwrvgrghw
dobrze ze chociaz sie myjesz

Gość gość
skąd jesteś?

Gość beriberi123
z poznania siedze przed kompem, mam zalsoniete okna, ciemnosc, mam dosc zycia

Gość tujk
a od kiedy tak masz? tzn dlaczego akurat od 3 tyg, coś się wtedy wydarzyło? jak się utrzymujesz/ nie pracujesz/ mieszkasz z rodzicami?

Gość beriberi123
nie pracuje, teraz mam wakacje, mieszkam z rodzicami ale oni wyjechali. mieszkam sama w domu, sama spedzalam nawet wigilie... 3 tygodnie temu zostawil mnie facet, odszedl do mojej przyjaciolki, na koniec uderzyl mnie w twarz i powiedzial ze jestem nikim. Jakby tego bylo malo moj ukochany kot, w sumie jedyna istota stale obok mnie powiesil sie tydzien temu na oknie, porbowal wejsc i skrecil kark...brzmi nieprawdopodobnie to wszystko,,,,,ale to moje zycie....:(Dodatkowo choruje od 2 lat na bulimie. jedyne wyjscie to tabletki i smierc chyba, i tak nikt nie zauwazy.

Gość gościóweczka
Kurcze, dziewczyno masakra. Ile masz lat? Wgl to studiujesz czy coś? 🌼

Gość tujk
no ta ale gdyby ten cham Ciebie nie zostawił to pewnie Twoje życie byloby teraz inne tzn żyłabys w związku i nie mialabys tej deperesji więc czy warto jest poswiecac swoje zycie dla faceta? przeciez mozesz wszystko. mozesz podrozowac. mozesz zobaczyc tyle i poznac wielu ludzi. teraz w to nie wierzysz, bo masz deperesje i nie chce Ci sie wychodzic z lozka ale musisz sie nauczyc doceniac nawet najmniejsze rzeczy, skoro masz bulimie to nawet taki glupi aspekt jak jedzenie musi sprawiac Ci problem a przeciez moglabys spojrzec na wszystko od strony poznania, wyobraz sobie, ze jestes gdzies daleko, ze probujesz nowych smakow, widzisz nowe rzeczy, poznajesz kulture od srodka, jestes w pelni anonimowa. mozesz pojechac na jaks misje/wolontariat - czuj się potrzebna. nikt nie przyjdzie i nie zmusi Cie zeby Twoje zycie bylo wartosciowe dopoki Ty mu nie dasz wartosci.

Gość Tomahawk
Witaj Autorko :) a ile masz lat??

Gość beriberi123
wszystko ladnie i prosto wyglada jak sie o tym pisze, o planach itp. Wlasnie najgorzej z jedzeniem, 3 tygodnie jem duzo, wymiotuje lub przeczyszczam sie i pije morze alkoholu.........w sumie po co sie zabijac, smierc sama do mnie zaniedlugo zapuka.... dziekuje za slowa otuchy, nic to jednak nie zmieni, chcialam po prostu sie wyzalic

Gość Tomahawk
Nie pij alkoholu, bo alkohol Cie zniszczy. Nie rozwiąże problemów, a przysporzy kolejnych. Co do bulimii idź do psychologa może?? wychodź z domu do parku, na spacer, do kina, teatru. Można w pojedynkę, sam praktykuję. Co do faceta nie był Ciebie wart, wiec może lepiej, ze odszedł. Zasługujesz na kogoś lepszego.