Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOMOROWSKI dostał JAJEM na ukrainie :D

Polecane posty

Gość gość
ale te jajko to mu normalnie na garniaczku rozsmarowali :D niby smiech, komedia, ale ochrona znowu dala ciala... co by bylo gdyby ten chlopaczek mial nie jajko ale cos innego w reku...

Gość gość
a jaka mine miał :D usmiechniety do konca :D:D:D

Gość gość
komorowski to marioneta

Gość gość
Oglądam to chyba już z 10 raz :D

Gość gość
dobrze mu tak, ruskiemu pajacowi :o

Gość gość
Nieuczciwi jesteście Gdyby to spotkało prezydenta A. Kwaśniewskiego czy pana ś.p L..Kaczyńskiego (na którego oddałam swój głos w pierwszych w swoim życiu wyborach ) byłabym oburzona tak samo jak teraz gdy spotkało to B.Komorowskiego.. Prezydent pojechal tam uczcić ofiary ludobójstwa jako najwyższy przedstawiciel RP-reprezentował Polskę i to jajko i nienawiść była nie do niego ad personam ale do Polski i Polaków właśnie.

Gość gość
Biedny Mis Koralgol:)

Gość gość
Jakiego ludobójstwa? Przecież sejm przyjął uchwałę, że to miało tylko "znamiona ludobójstwa"? Pą Prezydą jest z tej samej opcji politycznej, to niech się teraz nie dziwi - kto ma miękki kark, musi mieć twardą d**ę. No i jaki prezydent, taki zamach - czy nie on tak przypadkiem się naśmiewał?

Gość gość
Wiem,rozumiem.Mam to za złe Komorowskiemu. Jednak gdy widzę jakiegoś młodego Ukraińca który pluje jajem i jadem na pamięć o ofiarach pretensje do Komorowskiego odchodzą na drugi plan . Dla mnie to było ludobójstwo,nie zmienią tego słowne łamańce Platformy podpierającej się autorytetem profesora Kunerta.

Gość bernank
to i tak miał farta Bronek, że zaliczył tylko śmierdzące jajko na marynarce od obywatela Ukrainy, wielu posłańców, którzy pojechali na Ukrainę aby się dogadać z Ukraińcami zwyczajnie do Polski jako żywi nie wrócili , przybył poseł na Ukrainę i zniknął bez śladu - a ja, jako stuprocentowy Polak i warszawiak chciałbym w końcu zrozumieć o co 'Ukrainiec' ma pretensję do Polaka i 'MŚCI' się na Polakach i szuka zemsty do dnia dzisiejszego ? - komu Ukrainiec chce się przypodobać szukając nadal zemsty na Polaku ? - nawet teraz na Ukrainę strach jechać autem i zwiedzać ten kraj !

Gość gość
Precz z agentem WSI Komoruskim vel Szczynukowiczem (bo to jego prawdziwe nazwisko). Szkoda, że mu psiej kupy nie rozgniótł na tej jego parszywej gębie. Ja się pytam kto wybrał tę miernotę na prezydenta ?

Gość gość
łączymy się wszyscy w bulu