Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karaa18

Okazał się oszustem..

Polecane posty

Witam . Mam osiemnaście lat , ostatnio poznałam faceta , 10 lat starszego ode mnie , który w delegacjach jeździ po całej Polsce . Opowiadał mi o tym , że ma dziecko z kobietą , z którą nie jest już od dłuższego czasu , płaci tylko alimenty na dziecko , że nie układa mu się w życiu prywatnym , uczuciowym , kocha kobietę , 10 lat starszą od siebie , z którą był 4 lata , ale oszukała go pod wieloma względami i nie jest z nią i nigdy nie będzie - wypierał się . Na początku traktowałam go jak ''turystę'' w innym mieście , pokazałam mu centrum nie znanego mu miasta (mieszka około 700km ode mnie) , ale z czasem przywiązałam się mimowolnie do niego .. Obiecał , że za miesiąc przyjedzie po mnie , i zabierze mnie nad morze i inne okolice . Zaufałam mu , nie miałam pojęcia , że kłamie i tak strasznie mnie oszuka . Dwa dni po tym , jak pojechał do domu z delegacji , próbowałam się z nim skontaktować, jednak on odrzucał połączenia , już wtedy czułam co się szykuje .. Zablokował mnie na FB , aż nagle zadzwoniła do mnie z jego numeru , rzekomo jego żona .. Powiedziała, że chce , abyśmy porozmawiały jak dwie dojrzałe kobiety , zapytała się mnie , czy wiem , że on ma żonę i dzieci , powiedziałam , ze nie wiedziałam , że ma żonę - nic takiego nie mówił . Powiedziała , żebym dała im spokój , wytłumaczyłam jej , że chciałam się tylko upewnić na czym stoję , co się stało . Byłam w szoku . Zapytała się , czy spotykałam się z nim , oraz czy z nim spałam , zaprzeczyłam z tym drugim , po czym się pożegnała i wyłączyła .. Już w trakcie rozmowy chciało mi się płakać , po odłożeniu słuchawki , ryknęłam płaczem - nigdy nikt mnie tak nie upokorzył , ani nie okłamał .. czułam się jak w jakimś filmie . Strasznie to przeżywam , już nie wiem co mam o tym myśleć . Dlaczego on to zrobił ?! Jaki miał cel w tym wszystkim ?! Jeżeli on już raz dokonał takiego nie sprawiedliwego czynu , wobec swojej żony , zrobi to po raz drugi . nie zdziwię się , jeśli w następnym tygodniu , jak będzie na wyjeździe , lub się pokłóci z nią , odezwie się do mnie ... :(((

Gość humorzystka
pouczające :(

Gość na prawdę mi przykro nie?
zdarza się nawet najpiękniejszym ludziom płacz 🌻

Gość gość
najbardziej szkoda jego żony... szkoda, że nie wywali skurviela z domu tylko siedzi z takim :/

Gość gość
masz 18 lat powinnas się cieszyć ze nabrałas takiego doswiadczenia w tak młodym wieku teraz juz nie bedziesz ufna i na męża wybierzesz najlepszego a nie pierwszego lepszego to dobrze rokuje na przyszłosc

Gość po cóż i dlaczegóż
podatek od kochanki wprowadzić proponuję ;) uprości to wolną miłość ;)

Gość gość
wy chyba celowo omijacie dobrych facetów!

Gość zadzwoń do żony
i usprawiedliw go, że chciał dobrze, ty też ona też aryjczycy to cwele racja :)

Gość gość
gość wy chyba celowo omijacie dobrych facetów!" x koniobijco chcesz miec jajca w ryju czy skopana dope patalachu??

Gość Beruthiel
Do Kary18: chyba natrafiłyśmy na tego samego faceta. Ale numer. :(

Gość gość
Znam to gdyż miałem kolegę z którym pracowałem w delegacji :) wesoły cwany babiarz umiał zawrócić dziewczynie w głowie, w każdym miejscu poznawał inną, chociaż ma żonę i dziecko, no ale cóż jeśli ktoś jest naiwny trzeba korzystać z tego ;) gdybym miał taki charakter to robił bym tak samo no ale jestem dobrym chłopakiem :classic_cool: :D

Gość gosciowa
Chyba nie jestes jednak dobrym chlopakiem :0 skoro juz piszesz o tym z taka lekkoscia;)

Gość gość
Ta od razu nie jestem, wiedz o tym że na postawie jednego postu wpisanego na forum takich rzeczy się nie nie stwierdza kotku;)