Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskafka888

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość truskafka888

Hej :) Mija mi 28 dc. zazwyczaj mój cykl trwa 24-26 dni. Dawno okres mi się tyle nie spóźnił. Bolą mnie piersi tak jak przed okresem, wyjątkowo dość mocno boli mnie podbrzusze (może ze stresu?) nie mam prawie sluzu- czyli są to typowe objawy nadchodzącego okresu.. a jednak go nie ma. Dlaczego? Z chlopakiem zabezpieczamy sie prezerwatywą i jest to stosunek przerywany- on nie dochodzi we mnie. Więc szans na ciąże teoretycznie nie ma? Dlaczego nie ma okresu? Czy zrobić test? Kiedy iść do lekarza?

Gość gość
Jak był w tobie to moze być ciąża.Kobieta zawsze gotowa jest do zapłodnienia-natura.Zabezpieczenie słabe stąd te twoje obawy.Stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie,podobnie jak gumka,która pęka przy większym tarciu.

Gość truskaffka888
ale gumka nie pękła i chłopak nie doszedł we mne

Gość gość
Spóźnienie do 14 dni jest zupełnie normalne. Zwłaszcza, ze jestes osoba mloda i Twoja gospodarka hormonalna nie jest jeszcze w pełni uregulowana.

Gość truskafka888
proszę o pomoc okresu nadal nie ma :(

Gość gość
nie martw się... być może to stres ja opoznia...

Prawdopodobnie może to być przez to że się stresujesz, ja tak często mam- podświadomie się czymś stresuje i wtedy wszystko się przesuwa ... Przesunięcie o 3-4 dni to praktycznie żadne przesunięcie. Jeśli masz cierpliwość to zaczekaj ale proponuje zgłosić się najlepiej do lekarza... Teoria często zawodzi.

Gość gość
Niech cię chłopak teraz przeleci,może to przyspieszyć okres.