Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka Kruszynka

Czy za 1300zł można pojechać na wakacje?? Jeśli tak to GDZIE?

Polecane posty

Gość Malinka Kruszynka

Witam! Od 3 lat z mężem nie byliśmy nigdzie na wakacjach, w tym roku też mielismy nie jechać , bo krucho z pieniędzmi. Ale od pewnego czasu "chodzą" za nami takie myśli,że może jednak gdzieś uda się wyjechać, odpocząć za te pieniądze? Proszę o jakies propozycje. Dodam,że jest to kwota na 2 dorosłe osoby i 2 letnie dziecko. Najbardziej ciągnie nas w góry, ale nie mam pojęcia jak to wychodzi z kosztami :( Pomóżcie,

Gość gość
Na trzy dni da rade.Zależy jaszcze,jak daleko możecie jechać.

Gość gość
polskie góry drogo a gdziekolwiek dalej musiałabyś dorzucić jeszcze z 500zł na paliwo a może nad morze ?? byłoby taniej chyba

Gość Malinka Kruszynka
Wiem,że to niewiele ale więcej nie nazbieramy:( 1300-1500 zł max. Jesteśmy ze śląska okolice Katowic, a ciągnie mnie do małopolski.

Gość miarya
Może w Beskidy?Pokoje 30-50zl od głowy (bez wyżywienia),nie wiem,czy dziecko jest liczone.Plus paliwo w dwie strony i po okolicy.Plus jedzenie,powiedzmy 60zl dziennie,najmarniej.Plus jakieś atrakcje.

Gość Malinka Kruszynka
W górach drogo??? Jejku, byłam 1 w życiu nad morzem i jakoś mnie nie ciągnie z powrotem :/ Nie myślę też o takich miejscach jak Zakopane, bo wolimy bardziej ustronne miejscowości. Szczerze pisząc, jak dla mnie to mogłaby być wiocha zabita dechami ( no pawie), ale żeby było sporo szlaków górskich, potoczek do chlapania, w niedalekiej oddali większa miejscowość na jakieś rozrywki dla dziecka.Nic nadzwyczajnego, wzięło mi się na wspominki z dzieciństwa i jakoś tęskno za tą beztroską ;)

Okolice Wadowic Suchej beskidzkiej Makowa Podhalańskiego .Na5-6 dni wystarczy.

No na kilka dni w góry można. 30-40 od osoby za nocleg, jak na normalnych trafisz to dzieciaka nie policzą. Obiadokolacja 25/osoba zyli (jadła w bród) Potomek przy rodzicielstwie też sie naje. No ja tak płaciłem czyli ok 130 dzień. Na śniadanko można sobie coś tam zmajstrować. W ciągu dnia do termy w Białce lub Bukowinie ewentualnie do Zakopca nie szaleć w knajpkach i jakoś można akumulatory naładować. Nie ma aż takiej tragedii z kosztami.

Gość gość
Miedzyzdroje morze Ośrodek Wypoczynkowy POLINO niskie ceny przecietny standart razem z wyrzywieniem 3x dziennie

Gość Malinka Kruszynka
Wielkie dzięki za podpowiedzi. Właśnie zaszyłam się w googlach i szukam czegoś w tych okolicach.:) Troszkę dalej, ale miło wspominam jest Łomnica koło Piwnicznej - tam serce ciągnie. Natomiast rozum nieco bliżej, może faktycznie ten Beskid? A na ile dni możemy liczyć, tydzień?

Wpisz sobie www.skalnica.pl obejrzyj poczytaj. Nie zakopane ale nie daleko a właściciele? No tak aby nie lukrować zacni ludzie i tyle. I co ważne? Atmosfera czyściutko smacznie i spokój!!!! Spokój!!!

Gość Malinka Kruszynka
Zdzichu a co dziękuję za link, piękne miejsce!! Widać,że czyściutko i zadbanie, bardzo mi się podoba. Na dodatek blisko do Zakopca ( mąż nigdy nie był ) więc w jakiś dzień można zahaczyć i pozwiedzać.;) Dziecko ma nawet za free.

Gość gość
ja jezdze za połowe tego w 2 osoby do karpacza na tydzien, ale wybieram najtańsze noclegi, w małych miejscowosciach to kwatery sa czesto nawet za 20 zl osoba, jak mało kasy to posiłki lepiej przygotowac semsmu, tylko trzeba ise upewnic czy na kwaterze maja kuchnie

Gość gość
dzisiaj gadali w tv, ze w zakopanem spadly mocno ceny w tym sezonie, chyba sa tam pustki, wszystko przez pogode

Jakbym tam nie jeździł od lat to i bym nie pisał ani ściemniał. Co prawda nie mam aż tyle czasu ale na 3-4 dni czasami tydzień się wyrywam z tego "młynu" jaki mnie otacza. A kto tam bywa? Tam bywają ci co byli, co im ktoś powiedział jak jest i wracają tam jak jakie bumerangi proszę ja kogo. Właściciele konkretnie pracują na swoją markę i co ciekawe nie wali im jak innym woda sodowa do głowy. Każdy tam przybywający jest kimś ważnym. A atmosfera? Daj Boże aby w każdej rodzinie taka była.