Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za idiota?!

Naczelny rabin Polski: Utrzymacie zakaz uboju - odejdę

Polecane posty

Gość Co za idiota?!

Nikt go przeciez nie trzyma:D🖐️

Gość ty to sobie mozesz
niech s*******a :)

Gość gość
w pismie swietym pisze o skladaniu ofiar..nie pisze ze to musi byc koniecznie uboj z podcieciem gwrdla/;..kiedys tak zabijano bo nie umieli ludzie inaczej dzis mozna dac uspienie zwierzaka i zlozyc go w ofierze..Bogu chodzi o ofiare a nie o ofiare zgodnie z ubojem rytulanym czyli na dzikusa gdzie zwierze cierpi..

Gość gość
Boże ,Boże co my zrobimy kiedy opuści nas Naczelny Rabin.Ja nie wiem czy zdołam poradzić sobie z tą traumą. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Niech pan ze sobą zabierze Jarka i Rydzyka? Prosiiimy....!

Gość gość
psychiczni jestescie, Bog nie potrzebuje żadnych OFIAR, mozecie ofiarowac modlitwe, pieniadze, kwaity na ołtarz, swoje troski, swoje podziekowania a nie martwe zwierze :O no kurna...to jakies myslenie ludow prymitywnych :O po co Bogu zdechły zwierzak czy człowiek? skladanie Bogu ofiar - debilizm i atawizm :classic_cool:

Gość ty to sobie mozesz
kazda religia wymagajaca ofiar powinna byc zakazana jako organizacja przestepcza

Gość gość
niech wykoorwia do Izraela

Gość gość
Sam sobie podżynaj gardła zwierzętom.Wyjedz do Izraela i zmień diete na śeródziemnomorską.

Gość gość
to prawda..w pismie sw pisze modlitwy chce a nie oafiry - zwierzakow.. mamy 21 wiek..a ci jak w epoce kamienia lupanego..

Gość ty to sobie mozesz
poza tym w Polsce nie ma zakazu uboju zwierzat, przeciez duzo ludzi kupuje i spozywa mięso :classic_cool:

Gość gość
w usa tez Indianie maja zakaz skalpowania ludzi mamy 21 wiek i jakos zyją..

Odejdzie!!! No i co wtedy??? Samobójstwo z łuku popełnię no!!! Ubój rytualny? Czyli podrzynanie gardła zwierzakowi bez ogłuszenia go wcześniej. Palestyńczyków też wybijają bez ogłuszania. Holokaust był be!!! Były getta, to też be. A wybudowanie muru otaczającego autonomie Palestyńską to? To taki parkan tak??? Nie getto? Jeszcze wczoraj słucham że gminy żydowskie w USA wielki raban podniosły że to jest przejaw antysemityzmu!!! A Ameryka to jest taka cacy, tak? Jak statek z żydami z Niemiec dopłynął do Nowego Yorku to co, było? Odesłano ich z powrotem do Rzeszy w ramach uboju? Czy rytualnego? No nie wiem czy tak to nazwać. Rabin straszy ze odejdzie? Niby rabini to po szkołach są i ponoć mądrzy. No ale takie muchy w nosie i zarzuty raczej nie służą polepszaniu stosunków między narodami. Może się mylę???

Gość gość
Zrobisz nam Polakom niesamowitą przyjemność zabierając z tąd swoją parchatą żydowską d... Zabierz też przy okazji swoich pejsatych ziomali . Wyp...

Poza tym. Panie Rabinie. To była decyzja polskiego parlamentu. Nie słyszałem aby np prymas Polski negował decyzję Knesetu parlamentu państwa Izrael. Gdyby coś takiego miało miejsce to Izrael by "szajby" dostał prawda, a ile by było wokół tego szumu!!! Tak że nie będę sobie czynił nieprzyzwoitości nazywając bez ogródek co o czymś takim myślę!!!

Gość gość
a satanisci sie nie obrazili..a tez tak zabijaja zwierzaki na czarnych mszach;/

Gość gość
Schudrich idz w cholere! :)