Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopinki do włosów

Polecane posty

Gość gość

Miał ktoś? Ja rok temu ściełam swoje włosy mam teraz ledwo za ramiona masakra tak mi w krótkich brzydko, nie wiem co sądzicie o tych dopinkach do włosów? Nie chce przedłużania u fryzjerki bo to za dużo roboty

Gość gość
Mi teraz tak POWOLI rosną że nie bede czekac 10 lat na wymarzoną długosc, w dlugich masz fryzure jaką zapragniesz najlepsze to to,ze w dlugich bylam nie do poznania od razu ladniej wygladalam uroku mi dodawaly a w tych krotkich to szkoda gadac

Gość Misiaaa1975
Moja koleżanka nosi te fajne dopinki do włosów są wygodne i nie narzeka. Też miała krótkie ale w tych długich to laska ojojo

Gość gość
Ja mam clip-in i ładnie w nich wygladam, nikt nie poznal ze sa doczepiane. U fryzjera nie rob bo niszczy włosy a jak sama zaczepisz na klipsy to z wlosami nic sie nie stanie. tylko musisz dbac o te dopinane. polecam cameronhair to jedyna pewna firma

Gość gość
Tak, tylko że ja teraz nie jestem w Polsce i nie orientuję się za bardzo gdzie co jest, tylko wiem gdzie jest sklep z tymi dopinkami do włosów więc tylko dopinki zostaają :)

Gość gość
Słyszałam że te clip-in bardzo fajnie się zakłada, ale nie wiem gdzie kupić dobrej jakości to co czasami widze w sklepach to kiepsko wygląda

Gość gość
Ja mam własnie clip-in i faktycznie jak się dojdzie do wprawy to jest ekspres, w ogóle nie jest to zbyt trudne. Zamawiam na https://www.rubin-extensions.pl/ zawsze, to dobra firma, sprawdzona przede wszystkim, Julia Dybowska z nimi współpracuje co tez mnie zachęciło:)