Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biała męska koszula, dopasowana spódnica i czerwona pomadka. Dobry zestaw ?

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję :)

Gość gość
14.07.13 Zaprezentowana stylizacja na pewno wzbudziłaby zażenowanie na koncercie muzyki poważnej. Obcisłe dżinsy, płaskie baleriny, okulary przeciwsłoneczne i jeszcze torebka w zebrę - serio?

Gość gość
14.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość sory, z jakiego miasta pochodzisz? mówisz moim zdaniem bzdury. wszystko zależy od tego jakie są te baleriny. baleriny to po prostu buty na niskim obcasie. xxx Pochodzę z Poznania, obecnie mieszkam w Warszawie. A ty?

Gość gość
mieszkam i mieszkałam w warszawie. dżinsy w teatrze nie są mi obce. Nie mówię o całej stylizacji tylko o koszuli i butach. Wzięłabym wieczorową torebkę. Po prostu mam taki styl. :) Poza tym i tak rzadko chodzę do filharmonii więc możesz uważac mój komentarz za zbędny.

Gość gość
poza tym, nie wiem, ale naprawdę nikt nie zastanawia się nad ciuchami w filharmonii. to jest jakiś ubraniowy faszyzm.

Gość gość
Zbereznik - :D Najlepsza rekomendacja 👄

mna sie nie sugeruj... :) ja poprostu uwielbiam meskie (defacto moje) koszule u kobiet... :) eh... :P to jest niesamowicie seksowne, taka troche przyduza koszula, za szeroka, za dluga, lekko opina wam sie na piersiach... ;P zawsze mnie to rozwalalo... :P

Gość gość
hm.. lepszy zestaw znajdziesz na stronie allinside.pl. Polecam Ci tam poszukać czegoś fajnego. Z pewnością wpadnie CI coś w oko :D