Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o siwiec i rutowicz?

Polecane posty

Gość gość

Łukasz Jakóbiak podał Rutowicz jako przykład pustej celebrytki, która nie reprezentuje sobą nic i nie powinna się w ogóle lansować bo to niczemu nie służy. Natomiast Natalię Siwiec wytłumaczył, że przecież ona nikogo nie krzywdzi, nie zabija, więc niech sobie dalej siedzi w celebryźmie. Podwójna moralność? bo dla mnie one są takie same. Może Łukasz traktuje łagodniej siwiec, bo jest ładniejsza? to chyba nie są cechy dobrego dziennikarza, do jakiego on aspiruje co o tym sądzicie? w ogóle lans siwiec promuje przykrą i niesprawiedliwą treść, że osoba ładna, choćby nie wiem jak głupia, zawsze ma łatwiej w życiu. powinniśmy to jeszcze wspierać? nawet u jakóbiaka widać te podówjne standardy. przykre to.

Siwiec ma jakis tam biznes z mezem, wydaje mi sie ze promowanie jej to nie przypadek i ma jakies tyly, wiec pewnie dlatego ja pochwalaja. I fakt jest bogatsza, ale "talent" to ma porownywalny do Rutowicz.

Gość gość
siwiec zaczynała jako modelka 2008 itp a rutowicz w glupim show.. siwiec pracuje nadal modelką jest czym sie rozni od krupy? niczym