Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniqx

rozwaliła mi życie bo się zaangażowałem a ona udawała

Polecane posty

Gość Paniqx

rozwaliła mnie jako faceta swoim niezdecydowaniem i teraz wiem że najgorsze sa takie co nie wiedzą czego chcą bo zwykła dziwka co chce kasy jest bezpieczniejsza niż taka co niby chce a nie chce. Teraz już wiem, że jak coś nie idzie jak należy to trzba to olać bo inaczej kaplica

Gość Fajna i juszsz
jak długo z nią byłeś? Troche to smutne co piszesz...W jakim sensie rozwaliła ci życie???

Gość doktor psycho vel Koleżanka
kobieta jest z natury nieskończoną oportunistką i albo facet ma co należy - czytaj ikrę, zasoby materialne, pozycję społeczną - i jest męski ... albo facet ma kłopoty z kobieta, a wtedy żaden sentymentalny romantyzm nie działa.

Gość gość
Paniqx ----> jesteś tu jeszcze?

Gość Paniqx
było okey tylko parę tygodni a potem całymi latami się migała romansując co kilkanascie mięsięcy z jakimiś kolesiami co wyglądali na nosicieli HPV. Modliłem się o to by mnie nie zaraziła, a ponieważ dawał mi się nie częściej niż raz na pół roku więc udało mi sie pozostać w zdrowiu.

Gość Jakobska
Jak mogla rozwalić ci życie , że była niezdecydowana i co z tego...

Gość gość
faceci też potrafią spieprzyć dziewczynie życie...

Gość Paniqx
sorki, ale nie potrafię o tym pisać. Po prostu rozwaliła mnie totalnie. Człowiek to duch i podświadomość - tyle zrozumiałem z tej lekcji. Problem w tym, że lekcja okazała sie wyrokiem skazującymn na niekończącą się samotność.

Gość Paniqx
Jakobska, młoda jesteś i nie znasz życia. Nie wissz jeszcze, że najgorsze są niepwene czego chcą rzeźniczki.

Gość M z Kielc
Ja tak niedawno komus zrobiłam. Po pierwszym miłym spotkaniu umówiliśmy się na drugie i przez moje niezdecydowanie do drugiego spotkania nie doszło, odwołałam dość późno bo tylko 2 godziny przed. Wiem że on bardzo był napalony, jest cudowny ale nie wierzę że mógł to tak przeżyć jak ty...

Gość Paniqx
po jednym spotkaniu tylko szaleniec może się zaangazować ... ale po kilkunastu to juz kazdy normalny facet, choć nie koniecznie tak bardzo jak ja.

Gość gość
Paniqx ile masz lat czemu myślisz o samotności?

Gość molto santo subito
wzruszyła mnie twoja historia ;-) Jesteś ciapą co nie wie jak złapać dziewkę za krocze tak by zapiszczała ?

Gość Paniqx
mam tyle by wiedzieć, że to już koniec. Milość i seks należą do młodości ... i zamozności. Reszta może się tylko blizywać na ich widok.

Gość M z Kielc
Ja tam licze na to że on zadzwoni jeszcze do mnie i spróbujemy jeszcze raz. Ja też należe do kobiet niezdecydowanych i niewiedzących czego chcą. Nie wiedziałam że takie coś może kogoś zranić.

Gość fonfello
kobite się łapie za ... i w krzaki. To cała filozofia. One są małpkami i jako takie proste są w obsłudze.

Gość faceci tez tacy sa jeszcze
tlumacza to tekstem, ze przeciez nic nie obiecywali. 3maj sie z daleka od takich idiotek, tego kwiatu pol swiata

Gość faceci tez tacy sa jeszcze
u nich bly seks, czytajcie ze zrozumieniem

Gość płk. Karwicki
kobiety rozdziewiczone wielokrotnie stają się cyniczne i miłość dla nich nic nie znaczy. Wolą orgazm, dobrobyt i ciekawe życie.

Gość A ty nie musisz byc samotny
tak uwazam

Gość Paniqx
ona zniszczyła moją męskość ... i taki małomęski jestem bez szans u kobiet. To brutalna prawda o zyciu, że miłość jest bardziej ze świata marketingu płciowego niż uczuć.

Skąd jesteś..bo ja tez samotna...może razem poznamy się, co ty na to?

Gość Paniqx
z krakóffka jestem

1,5 h ode mnie...pomysl o tym. A ile masz lat, ja aż 40...

Gość Paniqx
ja 50+ ... ale w tej chwili to bardziej potrzebuję pustelni niż noweo związku. W każdym bądź razie, dzieki za iskrę nadziei.

Paniqx doskonale Cie rozumiem bo byłam w podobnej sytuacji, też było zaangażowanie a on sobie zadrwił, straciłam przez niego kilka lat...taki zawód jest jak drzazga co siedzi i nie chce wyjść, trudno potem komuś zaufać a pogadać też ciężko z kimś kto czegoś takiego nie przeżył...

Gość gość
Paniqx jesteś jeszcze ?