Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damyrade!!

Kobiety świeżo po zerwaniu

Polecane posty

Gość biały ser z biedronki
damyrade!! Sam fakt odrzucenia nie boli tak bardzo jak sposób w jaki to zrobił. Najpierw się mną zabawił, nakłamał, a potem zostawił bez wytłumaczenia. Zeby ktos zaraza nie napisał "było nie dawać mu d**y" to odrazu powiem, że nie dałam. Cóż, wyszło jak wyszło. Czuję się lepiej dziś mimo, że mi się śnił. Zaczynam jakos bardziej optymistycznie na to wszystko patrzeć i myśleć, że lepiej, że straciłam tylko tydzień/miesiąc jeśli juz mam liczyć czas od momentu kiedy zaczeliśmy się umawiać niż jeśli miałabym stracił rok czy dwa z kimś takim.

Gość gość
Dziewczyny po rozstaniu, te smutne i te silniejsze, poczytajcie sobie ten tekst http://kasson.pl/jak-poradzic-sobie-z-rozstaniem-czyli-10-najbardziej-zenujacych-bledow-popelnianych-przez-kobiety-po-zerwaniu/ Ja po moim roztsaniu przypominalam sobie te punkty codziennie zeby nie narobic zadnych glupot. Przez moja obojetnosc i wlasnie to ze nie odwalilam nic glupiego z tych wymienionych rzeczy, 3 tygodnie pozniej blagal mnie o powrot :P

Gość gość
dać spokój jemu i sobie to ciężko,ale warto,życie jest piękne,a jeżeli coś się dzieje złego nie panikować jutro będzie nowy dzień.Zakładam że niektóre nie wiedzą o czym piszę,ale takie jest życie,jesteś zdrowa samodzielna,daj spokój,daj na luz,nie zamykaj się wyjdz do znajomych,nie rozmyślaj co bylo,to już nie wróci,jak ci minie,możesz powspominać,ale już wtedy nie będziesz chciała .W życiu nie ma samych pięknych chwil,uwierz mi.

Gość biały ser z biedronki
Racja. Zgadzam się w zupełności. Nie ma co się łamać, życie i tak jest piękne, bo ma się w nim masę możliwości i okazji. Wiem, że to okropne jak ktoś kogo kochasz nagle wyparowuje z Twojego życia, ale poboli i przestanie. Czas leczy rany.

Gość gościara
do gosc z godz. 11:25 chcialam Ci tylko napisac ze jesli prosilas go o powrot to wie ze ma Cie w garsci i jesli czujesz ze Cie nie szanuje to juz zawsze tak bedzie. tacy faceci sie nie zmieniaja chyba ze trafia na taka ktora bedzie nimi wladac. spojrz na mnie ja przez 5,5 roku zylam z facetem ktory mnie nie szanowal a gdy chcialam odejsc plakal jak dziecko. ja mam za miekie serce wiec musze miec tez twarda d*pe. i w tej chwili ma mnie gleboko w tylku bo jest w polsce i ma swoich kolegow ale wiem ze przyjdzie dzien w ktorym poczuje ze mu mnie brak ale wtedy mam nadzieje,ze bede na swojej drodze do szczescia i nie bedzie mi potrzebny. ja tez sie balam samotnosci i teraz czuje w sobie wciaz niepokoj ale wiem ze to minie. nie daj sie zaslugujesz (jak kazda z Was tu) na lepszego. pozdrawiam

Gość gość
Czesc, ja rozstalam sie z moim ksieciem 2 dni temu. Czasem nie mozna byc ta walczaca lwica.ja raz znioslam odrzucenie ale Poraz kolejny nie.jak facet ma jakies zwatpienia to niech Spada...szkoda bo prawie dwa lata zmarnowalam.... Trzym sie ,bol mam nadzieje ze bedzie mniejszy....

Gość nie taka gruba
10 najbardziej żenujących błędów-- haha! :D ale się uśmiałam :) na prawdę kochane tak robicie? :) *Nagła, drastyczna zmiana wyglądu chociaż ten punkt 9 do mnie pasuje chce sobie włoski przefarbować ale bez wariacji oczywiście :) z blondu na rudy jasny :) i tak mi się zmyje po 2 tyg. ale co mi tam! :) "dać spokój jemu i sobie to ciężko" no faktycznie jeśli facet zostawił bez słowa trudno napisać jednego sms o co mu chodzi i na tym skończyć. Mialam tak w poprzednim związku i walczyłam ze sobą jak nie wiem, żeby nie pisać ostatecznie się udało! :) kobietki da się to zrobić na prawdę, a po paru latach (a może tygodniach,miesiącach) gdy owy książę zatęskni będziecie z siebie ogromnie dumne! :) polecam! Wiecie co kobietki może nie ładnie podglądać ale chciałam zobaczyć jak to faceci odbierają. i okazuje się ze nie warto płakać za nimi. Tu macie link: podrywaj.org/czy_zerwa%C4%87_z_dziewczyn%C4%85 Jeden z cytatów: "Zakomunikowała że chyba się coś wypaliło. Myślę spoko. Świat się nie zawali." A my zaraz idziemy ryczeć myśleć jak to naprawić. Kobietki, warto ???

Gość nana0000
Kochane czytam wasze wypowiedzi każdego dnia.Jedno co mi do głowy przychodzi to musicie dać sobie CZAS CZAS I CZAS to dzięki niemu odzyskacie SIEBIE!!! nie próbujcie odzyskiwać eksów bo po co oni wam potrzebni ? Jeśli Mężczyzna Kocha to nie ma żadnych wątpliwości czy z wami być czy też nie być. Szkoda czasu na gierki raz chce, a innym razem wyskakuje z tekstem o " wypaleniu się z uczuć " NIE zbierajcie nędzne ochłapy miłości bo zasługujcie na prawdziwe uczucie :-)

Gość nana0000
DO GOŚCIA 11:25 : Odpowiem krótko uciekaj od niego gdzie pieprz rośnie. Dziewczyno odzyskaj siebie, zacznij szanować siebie i żyć własnym życiem. Nie buduj swego świata na Mężczyźnie bo będziesz powtarzała takie schematy, to taka dobra rada :-)

Gość damyrade!!
to moj pierwszy chlopak, jestesmy razem 2 lata, i ja chyba boję się samotności... nie chc,ę zostać sama. Hej :) skoro to Twój pierwszy chłopak to zapewne za stara nie jesteś czyli jeszcze niejeden przed Tobą- na prawdę! :) zastanawiasz się czy go kochasz jeszcze ja myślę, że go kochasz ale za te pojedyńcze momenty w których jest taki niesamowity :) nie jedna z nas się plącze w związki bez sensu byleby tam czasem przytulił czy coś eh my chyba jesteśmy uzależnione on czułości :) Nigdy mało! :)

Gość damyrade!!
nana0000 dobrze mówi :) ja nienawidze takich gierek właśnie, aaa bede z Toba, jutro juz nie, pojutrze tęsknie a po pojutrze Cie zdradze i tak w kolko (moja bliska koleżanka jest w takiej sytuacji ale jest tak zaślepiona że nie odejdzie :( ) na prawde dziewczyny nie ma co się pakować w takie związki (wiem pomyślicie łatwo gadać ale jak sie kocha trudno zrobic) ja kocham nadal swojego byłego ale jak sobie pomyśle że już nigdy mnie nie oleje gdy go będę potrzebować, nie wyśmieje nie zrani to czuje taką przewage która dodaje mi sił i wcale go nie potrzebuje do szczęścia, szczęście biore z szacunku do siebie no a poza tym duma troszke mnie rozpieszcza i poprawia humor, hihi :) Idę biegać wpadne później :)

Gość nana0000
Autorko Twoja postawa bardzo mi się podoba, trzymaj tak dalej :-) Czy się zastanawiałaś dlaczego Cię olewał, wyśmiewał, ranił ? to dość prosta odpowiedź miał Cię w garści, domyślam się że musiałaś być na każde jego zawołanie i to doprowadziło, że Eks zaczął czuć się Ciebie pewny a nawet za bardzo więc spoczął na laurach, bo po co ma się starać skoro Kobieta podaje się na talerzu, sama pomyśl :-) A druga kwestia jest taka, przypomnij sobie jaka byłaś kiedy nie było Eks :-)

Gość nana0000
Dziewczynki Kochane :-) Pamiętajcie byście zawsze znały swoją wartość wy jako kobiety, myślcie o sobie, dbajcie o siebie, róbcie coś co sprawia wam ogromną przyjemność, bądźcie same dla siebie dobrymi partnerami, szanujcie się , Kochajcie same siebie a wówczas będziecie mogły spotkać kogoś kto was mocno pokocha :-) Proponuje tym co nie mogą pozbierać się po rozstaniu by jednak przeczytali książkę SEKRET dużo wam da do myślenia :-) Zacznijcie zmieniać siebie a gwarantuje Wam Sukces :-)

Gość papilocik123
Eh i ja dziś dołączyłam do tej grupy.

Gość nana0000
zapraszamy :-)

Gość papilocik123
Przezywam to bo to moje drugie rozstanie w przeciągu roku.. A najgorsze jest to że zawsze przy rozstaniu słyszę jaka jestem idealna, ale to jednak nie to. Może powinnam być jakąś wredną małpą w związkach, skoro jestem za dobra.

Gość nana0000
może zacznijmy od tego ile masz lat ? :-)

Gość papilocik123
22 :) z poprzednim chłopakiem byłam 3 lata, z tym poł roku.

Gość nana0000
jesteś młoda, głowa do góry :-) Myśl Pozytywnie, przeczytaj co pisałam wcześniej i weź sobie to do serduszka :-) Bądź bardziej niedostępna niech facet też wykaże coś od siebie :-)

Gość nana0000
Co się u Was dziewczynki dzieje ?