Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdzichu a co! pilnie poszukiwany.

Polecane posty

Gość gość

Szukam Cie Zdziszku, rady Twej pragne. Sercowej. :)

I czego się tak wydzierać literami drukowanymi co??? Franciszkowi w Rzymie aż szpiczasta czapka z tego powodu spadła i kardynały jej szukają? I wszystko wskazuję że ją ktoś buchnął ...... No z wiernych ktoś buchnął!!!:-)

Gość gość
Zdziszku,doradzisz?

Gość gość
Zdzicha to ja poczytam!!! Nieliczny z normalnych:-)

Gość gość
Moge napisac? Doradzisz?

Doradzić, poradzić powiedzieć? Aureoli jeszcze nie mam bo kolejka duża ale? Swój punkt widzenia przedstawić mogę!!!

Gość gość
cozes taka upierdliwa? odpowiedz masz w pierwszym poscie

No dawaj z tym problemem!!! Nad golonką siedzę, czekam i co? Przyjdzie jaki sąsiad albo inny "parch" i będę się z nim mięsiwem musiał dzielić. No i wtedy jako że jestem kulturalny to kawałek oddam a? ... A szlag mnie potem trafi i brzydko się będę wyrażał!!!

Gość gość
Czy jesli facet poszedl na wesele z kolezanka,ktora wczesniej zaprosil i pomimo setki smsow i tel dzien w dzien teraz od 2 dni milczy...Dac sobie spokoj? To oznacza,ze nie mysli i dlatego nie pamieta.:( Ja bym napisala,lub zadzwonila.

Gość gość
Wczoraj. Wyjachal do rodziny w piatek i napisal,ze dojechal. Wczoraj tylko jednego smsa,dzis milczy. Dziennie przesylal b. Duzo,nie dawalam rady odpisywac.

Gość gość
kaca my i rypie kolezanka oj tys glupia daj chlopu ulzyc sobie:D

No a wogóle to dlaczego poszedł z koleżanką co? Ty w charakterze kogo w tym zwiazku z nim jesteś? Ewentualna ewentualność. No na wesele pojechał przecież!!! No moze na dopingu być ostrym lub innym odlocie!!! Na noc poslubną raczej się nie załpał z panną młodą!!! Jak skąd wiem zywcem z czegoś takiego by nie wyszedł a tv cisza. Komurę mógł wyłączyć a po za tym jak na odlocie konkretnym to i weź tu o PIN-ie pamiętaj!!! Nie wspomnę że łapy trzęść sie mogą!!! Ale pytam jeszcze raz dlaczego nie z Tobą!!!

Gość gość
Krotko sie znamy,wczesniej ja zaprosil. Nie robilam z tego tragedii,tylko z tego,ze o mnie nie pamieta.:( On nie pije w ogole!

Jak to nie pije??? Chory czy co??? Na weselu i nie pić??? Może i to być przyczyna. Abstynent proszę ja Ciebie garnucha naleli. Zaczęli się wydzierać pij i szarpnął jak diabeł z pistoletu!!! Poczucie stabilizacji ma jak niejaki Gagarin w kosmosie i kto wie?.... A może twierdzi że i ziemia płaska. A pytanie zasadnicze a masz potwierdzenie że sms-y dochodzą!!

Gość gość
jeszcze z facet5 tematów na ten temat otwórz i czekaj na pomoc...rany poradia

Gość gość
Tak mam raporty dostarczenia,Zdziszku.

Może być tak: Nie cierpi jak mu się ktoś narzuca. Wiesz gdzie z kim i do kogo pojechał i uważa że jest wszystko wyjaśnione i proste jak budowa cepa. Nie odpisuje? Wrzuć sobie na luz. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu!!! Weź sobie na wstrzymanie i tyle. Jak on będzie pisał sms-y też daj mu czas na wstrzymanie. Narzucać się no wiesz co? Sama piszesz ze nie za długo się znacie wiec po cholerę te nerwy i takie angażowanie się!!!

Gość gość
Ja nie chcialam tak pisac,wcale nie pisalam. Wole rozmowe. Ale on mi tyle wysylal. Ja sie nie narzucalam. Dzisiaj napisalam tylko jednego krotkiego. Wcale nie myslal o mnie i dlatego nie pisal. Dzieki,temat z nim zakonczony. Facet znika Jak jest na imprezie. Co byloby,gdybym potrzebowala jego pomocy kiedys...:(

No jak to on był takim pisarzem a nie Ty to zmienia postać rzeczy, no zmienia!!! Alfabetu to raczej nie zapomniał!!! Coś mi się zdaje że za mocno jesteś zaangażowana w ten układ. Może??? ... No wiesz tak na spokojnie i tak chłodnym okiem to wszystko ogarnąć!!!

Gość gość
Zdziszku,ogarnelam. Ja tez kiedys sama bylam na weselu i zadzwonilam Do faceta i sie ucieszyl,ze pamietam. Gadalismy 1 h No ale bylismy ze soba. Mozna znalezc czas dla osoby na ktorej nam zalezy.

Gość gość
Wiedzialam,ze Ty mi mysli nie uxzesana uczeszesz. Nie ma Co robic sobie nadziei i czekac jak niektore kobiety wieki cale. Zawsze Jak KOMUS zalezy,znajdzie sie czas.:)

No i mądre słowa prawisz, mądre!!! Nie wiem czy do encykliki się by nie nadawały ale?... Mądrę!!! Ja na twoim miejscu??? ... No jak mawiał Feliks Dzierżyński? ... Bym człowieka jeszcze wybadał!!! Intuicję masz to i załapiesz raz dwa o co chodzi. A teraz na luzik i na spokojnie!!!

Gość gość
Zdziszku, co tu badac...? Wiem,ze nie ma go jak wyjedzie. Ii tak byloby zawsze? Nie ma takiej opcji. Widac tak gosc sie weselil,ze mial mnie w powazaniu. Fakt, byl warty grzechu,ale przed wyjazdem. Pokazal Co potrafi.

No mogli go też w jasyr wziąć o!!! I za nałożnika gdzie w jakiej jurcie będzie robił. Teraz takie czasy ze kto wie czy w jasyr facetów nie biorą. Poczekaj na jego powrót. Wtedy zobacz co i jak ... i podjąć wtedy jedyną słuszną decyzję!!!

Gość gość
Wrocil i pisze...A ja,ze niech sobie daruje.

Gość gość
Przepadlo. Jak tak zrobil nie jest odpowiedzialny i nie mozna na niego liczyc.

Gość marino 30
o masz! smsy a raczej ich brak zdecydowały,kolejna porzucona dołącza do grona.