Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdzichu a co! pilnie poszukiwany.

Polecane posty

Gość gość
Zdziszku, dziekuje. Jestes kochany.:)

Gość gość
Napisal,ze nie byl sam i nie mial Jak napisac hihihihi. Bo zaprosil osobe,ktora zgodzila sie pojsc i nie mogl jej tego zrobic. Do toalety tez pewnie nie wulyszedl aby jej noe ostawic! Ech,szkoda slow.

Jej nie mógł, no??? Jaki bidulek!!! Tobie mógł!!! Do stóp ewentualnie oczywiście i? .... I głowę popiołem!!!

Gość gość
Napisal,ze nie jest takim...chamem. Zeby ja zostawic i wyjsc i dzwonic czy pisac.

Znaczy z angielska to on gentelmen!!! A dlaczego to niby musiałby wychodzić aby zadzwonić czy napisać, co? Dlaczego się z tym ukrywać? Albo traktuje Ciebie poważnie, albo jest tylko kmiotem!!! I takie zachowanie porównuje do dobrego wychowania. Skoro wstydzi się Ciebie to? ... No to kim jesteś dla niego? Daj sobie na luz i tyle. Też mi gentelmen???

Gość gość
Masz Zdziszku racje. Teraz pisze Jak szalony jak do chalupy wrocil,a ja pozegnalam go. Jak tamta byla wazniejsza niech spada do niej.

Napisz mu: Jako niewiasta która odebrała przyzwoite wychowanie muszę się udać do pokoju sypialnego w celu wypoczęcia. Upraszam zatem gentelmena o uszanowanie pory nocnej a ewentualne komunikowanie się z moją osobą pozostawiam na drodze korespondencyjnej najlepiej listownej. Sprawę zaistniałego afrontu jaki miał miejsce pozostawiam do przeanalizowania. Na chwilę obecna jednak kwestia takiego zachowania wywołuje u mnie mieszane uczucia!!!

Gość gość
Zdziszku, ucaluje Cie! Jestes niepojecie madry! :) Facet a tak nam kobietom doradzi,nie bluzga Jak wszyscy Tu:)

Gość gość
Nie pozawala mi tego zakonczyc. Non stop przypomina o sobie. I Jak Tu zrozumiec faceta? W week. Dotrzymuje towarzystwa na weselu kolezance, a teraz nie pozwala mi tego zamknac. Nie ogarniam.:(

Gość gość
Tylko mam obawy,czy nie bedzie powtorki z rozrywki. Tu byl zajety,a teraz nie pozwala aby to zakonczyc.