Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z problemikiem

Pierścionek zaręczynowy-rada dla faceta

Polecane posty

Gość A ja nie wiem czy umiem ale ma
Super :) tylko ładnie opakuj. Chciałabym żeby mój facet też kiedyś mi się oświadczył :D

Oświadczasz się dziewczynie, której kompletnie nie znasz, aż musisz inne pytać o pierścionek dla niej? Szczerze mówiąc, ja bym wolała pierścionek wybrany od serca przez mojego chłopaka z myślą o mnie niż jakiś polecony przez choćby tysiąc innych kobiet...

Gość gość
tylko nr 2! pozostale pasuja tylko do bardzo eleganckiego stroju a pomysl ,ze ona w nim bedzie biegac, sprzatac, wiec moze miec na sobie stare ciuchy i co... pierscien z szafirem? poza tym 1 i 3 kiedys beda niemodne, obciachowe, a fason nr 2 zawsze bedzie na czasie, o to klasyka

Gość gość
Popatrz jakie nowi pierścionki, ja bym np nie chciała takiego wystającego oczka, wolałabym cos płaskiego.

Gość gość
*jakie woli ( nosi)

Nosi przeróżne, dużo ma właśnie z wystającym oczkiem.

Znam swoją kobietę, ale my faceci nie mamy gustu, nie nosimy bizuteri i nie znamy się na tym.

Gość szpindlerowy mlyn
2i 3 bardzo ladne, z tym, ze ten trzeci troche malo praktyczny, choc sliczny, pierwszy mi sie za bardzo nie podoba

Gość gość
gdybym ja miala wybor, wskazalabym na nr 2, chociaz osobiscie nie lubie zoltego zlota....

Gość Mhykg
Polecam nr 2 mi najbaedziej sie podoba piekny elegsncji ponadczadowa klasyka

Gość gość
1, ale 3 tez ma swoj urok:)

Jej trochę fantazji i pomysłowości. A palca rozmiar znasz? Mój teraz już mąż wziął mnie na zakupy, rzekomo żeby mamie kupić pierścionek na urodziny. Prosił, żebym pokazała który wg mnie jest dla niej dobry a przy okazji jaki mi się podoba, przy okazji zapytał o rozmiar. Oczywiście, domyśliłam się o co chodzi ale przynajmniej dostałam taki pierścionek w którym chodzę nawet po ślubie.

Mam jej pierścionek więc wiem jaki kupić ( myśli że zgubiła pierścionek).

Gość gość
pierwszy taki sobie. drui standarowy, ale ten trzeci;0 oj najwspanialszy;) posłuchaj się mnie a na dobre wyjdziesz;) zobaczysz;) i daj znać jak po;)

Mam oba pierścionki na stanie. Ten 1 czeka do następnego tygodnia, a ten drugi do świąt.

Gość Monika ładna
Tutaj macie Panowie bardzo duży wybór pierścionków zaręczynowych: http://www.diamondscenter.net/ Mój chłopak właśnie stad mi wybierał i szczerze wam powiem jako kobieta, która się na tym temacie zna - nie widziałam nigdzie innych tak fajnych pierścionków w takich fajnych cenach :)