Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z problemikiem

Pierścionek zaręczynowy-rada dla faceta

Polecane posty

Hej. Chce oświadczyć się mojej narzeczonej w tym miesiący na wczasach. Potrzeuje rady jak pierścionek wybrać. To są pierścionki nad którymi zastanawiam się : 1)http://www.sklepjubilerski.com/d/p16279z,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-brylantami-0-72ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-2-9g 2)http://www.sklepjubilerski.com/d/p16205zbr,pierscionek-z-zoltego-i-bialego-zlota-z-brylantem-051ct-p1g-oraz-rubinem-0025ct-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-2g 3)http://www.sklepjubilerski.com/d/p16148zsz,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-szafirem-17ct-i-brylantami-020ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-38g Drogie Panie liczę na Wasze zdanie...

Bardzo mi zależy, żeby nosiła go cały czas, a nie położyła gdzieś i nie nosiła.

Może jeszcze jakaś kobieta wypowie się.

Gość gość
Nr 2 Osobiscie marzyl mi sie taki jak nr 3, a dostalam taki bardzo nowoczesny z wtopionym brylantem i z perspektywy czasu bardzo go sobie chwale, bo w ogole mi nie przeszkadza, nawet przy myciu wlosow.

Gość gość
Mnie bardzo podoba się poz. 3- ale jest niepraktyczny, jeśli ma go nosić codziennie, za duży kamień. Poz. 1 za dużo kamieni ( moja ocena). Jak dla mnie idealna byłaby poz. 2. Ale to ty znasz gust partnerki.

Gość A ja nie wiem czy umiem ale ma
O  nawet  ladne  ;)  ten  trzeci.  Drugi  odpada,  pierwszy  troche  przesadzony

Gość gość
Ja mam taki jak w linku nr 2. Bardzo ladny i dobrze sie go nosi.

Te trzy napewno by się jej spodobały. Planuje kupić jeszcze takie pudełko nie takie jak zwykle można kupić u jubilera.

Narzeczona uwielbia kolor niebieski, ale znów nie wiem czy ten pierścionek jest wygodny do noszenia na codzień, czy nie będzie zachęczać.

Gość gość
Nr 2 najbezpieczniejszy, pozostałe trochę przesadzone. Ale dwójka jest taka właśnie bezpieczna, jeśli chcesz jej kupić wymarzony to trzeba się jeszcze naszukać a jak chcesz być pewnien, że będzie ok to bierz 2.

Gość gość
To poszukaj z niebieskim oczkiem, ale wygodniejszą do noszenia formę. Będzie wiedziała, że ją znasz ;)

Gość gość
strasznie drogie pierścionki wybrałes. 3 jest fajny skoro lubi niebieski ale duży więc pewnie będzie go ściągac np. na noc czy do sprzątania.

Gość gość
wszystkie ładne, ale 1 i 3 bardzo niepraktyczne. Mam podobny do 2 i dobrze się go nosi, nie zdejmuję go praktycznie w ogóle.

Gość gość
wszystkie koszmarne

Gość gość
drugi byłby ok, gdyby był z białego złota, albo platyny

Myślę nad tym, żeby pierśconek nr 3 kupić jej na jakąś rocznice, albo na urodziny, czy tez na święta.

Cena dla mnie nie gra roli. Dobrze zarabiam, więc nie widzę problemu w cenie. Ważne, żeby moja gwiazda zapamiętała ten dzień do końca życia.

Gość mia ta cara
ten trzeci to cos w stylu zareczynowego ksiezniczki Kate :) Mi sie podoba

Wiesz  ja  mysle  ze  ona  by  sie  nie  obrazila  jakby  dostala  trzy  :D  Zawsze  by  ktorys  nosila  bo  by  jej  pasowal  do  kreacji.  Kup  jej  1,  3  i  do  tego  taki  standardowy  brylant  jak  "Jedyny"  od  Kruka.

Wiesz  ja  mysle  ze  ona  by  sie  nie  obrazila  jakby  dostala  trzy  :D  Zawsze  by  ktorys  nosila  bo  by  jej  pasowal  do  kreacji.  Kup  jej  1,  3  i  do  tego  taki  standardowy  brylant  jak  "Jedyny"  od  Kruka.

Gość pindzia
Żaden nie jest w moim stylu ja wolę takie http://www.sklepjubilerski.com/d/p15136z,pierscionek-z-zoltego-zlota-z-brylantami-0-18ct-si1h-z-certyfikatem-autentycznosci-proba-585-masa-1-60g Ale wiadomo, każda ma inny gust. ten 2 chyba najbardziej normalny. Jeśli Twoja kobieta lubi bizuterie i nosi pierścionki to nie obawiaj się to będzie nosić każdy jaki od Ciebie dostanie. Jeśli zaś rzadko nosi biżuterię to 2 będzie lepsza bo najbardziej klasyczny. Ale wg mnie żaden z Twoich typów nie jest praktyczny. Dziewczyna może się bać że go zgubi, że będzie zahaczał o ubtanie, włosy .... Wybór należy do Ciebie :)

A  wlasnie,  drugi  to  taki  w  s  tylu  "od  Kruka".  Ja  takich  nie  lubie.  Kup  3  :D

Gość dffdfsdfsfsdfsf
1 ładny, ale troche przesadzony. 2 typowy - zero polotu, 3- jak ten dla kate - zero polotu szukaj dalej.

Gość zielony lakier
wg mnie drugi najladniejszy, i jak juz wczenisej powiedzialy dziewczyny - bajbezpieczniejszy :) trzeci tez mi się podoba, ale nie wiadomo, czy taki duzy jej sie spodoba

Gość gość
sliczny nr 3

Na zaręczyny kupuje 1, a na pod choinkę dam jej 3.