Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO PRAWDA ZE PO PIJAKU MÓWI SIE PRAWDE?

Polecane posty

Gość gość

mam od dawna ten dylemat...czy po pijaku gada sie glupoty czy mowi sie prawde?

Gość gość
Większość osób po alkoholu staje sie bardzo szczera :) i można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy

Gość czysta patologia
heh wczoraj z lekka sie upiłam i to na smutno,płakałam za zmarłymi tesciami,alkoholikami zreszta,nikt mnie nie chciał przytulić ehh

Gość gość
nie to nieprawda. moj maz po pijaku wymysla takie niestworzone historie ze na trzezwo w zyciu takiej wyobrazni nie ma

Gość gość
przysłowie mówi, że: pijany człowiek wypowiada trzeźwe myśli

Gość arletka___
wczoraj mialam okazję byc w towarzystwie pijących i słuchałam tych bzdur i uważam, ze to naprawdę fajnie nie pic i nie robic z siebie idiotki :) zabawnie było momentami, a chwilami beznadziejnie, zwłaszcza jak takiej pijanej cos sie ubzdura

Gość gość
eeeeeeeeeeeeeetam prawdę, po prostu nie ma zahamowań i gada co mu slina na język przyniesie. Niekoniecznie jest to prawda, ale na pewno na trzeźwo by tych słow nie powiedział

Gość arletka___
w sumie racja! nie ma się zahamowań, dziś myślę sobie o tej osobie, co wczoraj plotła a teraz się pewnie wstydzi ha ha. byłam na imprezie i obserwowałam te metne, poczerwieniałe oczy, przekrzykiwania sie, kurde, alkohol dla ludzi, ale niektózy naprawde powinni znac umiar

Gość gość
czyli wychodzi na to ze to co sie mysli po trzezwemu to sie powie po pijanemu :)tak?

Gość gość
ja po pijaku lubie szokowac i gadam kompletne bzdury!

właśnie najgorsze jak na imprezę przybłąka się jakaś niepijąca ofiara :D tylko węszy i czeka aż komuś się noga powinie :D zamiast się dobrze bawić..jprdl..

Gość jkkskanjnsiebse
Czyn. Złe zachowanie oraz podłe słowa. Są to szczere myśli człowieka skutego w łańcuchy trzeźwości. Po alkoholu się z nich urywa. ALe trzeźwy człowiek to człowiek roztropny , pijany - nie. A więc jeżeli ktoś Cię zrani wybacz mu , bo Ty nie byłeś/ aś lepsza do Twojego bliźniego po alkoholu. Bo wszyscy jesteśmy tacy sami. Ulepieni z tej samej gliny oraz o tym samym egocentrycznym charakterze. Nikt niejest wyższy i nikt nie może być niższy. Po prostu jedni są pijani a drudzy trzeźwi. Pytanie tylko który z nich jest pożyteczniejszy , czy ten szczery lecz pijany. Czy ten skryty ale trzeźwy. Są myśli które nie powinny wyjść na jaw orz czyny które lepiej zachować w głowie. Ale mówi się też że diabeł spoczywa na dnie butelki , czy toprawda ? Nie mnie to cenić , ale poglądem na swoje życie , bólu i krzywdy jakiej wyrządziłem po alkoholu , na trzeźwo nigdy bym się nie odważył.

Gość gość
dziekuje za ostatni wpis...

Gość gość
ale jednak tak myslales tylko sie nie odwazyles?