penny34_autorka 0 Napisano Lipiec 14, 2013 czy są tu znawczynie poezji? pod wpływem chwili i uczuć napisałam ode do aniołka w moim temacie tu na tej stronie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5612298&start=120 OCENICIE? ladnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
penny34_autorka 0 Napisano Lipiec 14, 2013 jeszcze raz link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5612298&start=120 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
penny34_autorka 0 Napisano Lipiec 14, 2013 "oda do aniołka" ...... mój bol rani moje żyły i serce me krwawi me ciało słania się z rozpaczy glowa wypełniona myślą o tobie... wracaj..... kobiecy narząd, ościelony czeka na człowieka w swym łonie trzymałam ciebie odeszłaś.... rozprute szczęście, mgła mnie osnuła jak smieć sie poczułam. Los zakpił ze mnie, bóg ze mnie zadrwił kochana ja czekam na człowieka kiedyś się spotkamy w pieknym niebie kocham to oda dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
penny34_autorka 0 Napisano Lipiec 14, 2013 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2013 wydrukuje to sobie o powiesze nad łóżkiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2013 piekne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość9328745r982470 Napisano Listopad 26, 2016 poezjaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość penny34_autorka Napisano Listopad 26, 2016 wiersz dla Gabrysi spadł płód plum i chłód w mym sercu i grob cisza i szum w powietrzu Na zawsze w pamieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
penny34_autorka 0 Napisano Listopad 27, 2016 "Kartki z kalendarza" Masz swoje plany, postanowienia, chciałbyś odgadnąć co zapisane, byś mógł odwrócić pechowy los, lecz kartki milczą zaczarowane. Kiedy w tej ciszy się zastanawiasz, czy tylko biernie masz kartki zrywać, wiedz, że kalendarz wyznacza czas, nie cofniesz go choćbyś miał pływać. A zły czarodziej różdżką swą ruszył i zabrał ciebie, zabrał marzenia czas mych łez do dziś nie osuszył kolejny dzień, kolejne westchnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2016 Wzruszające są Pani wiersze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach