Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilliputek

Seks w miejscach publicznych

Polecane posty

Gość anne31
to tak jak ja:)

Choć zalozymy jakiś nowy temat bo tu nas zaraz źli czują ze sobie badany. Albo na maila przejdzmy?

Gość karolination29
dobry pomysł. S***********e stąd w półprzysiadach :)

Gość anne31
ok to czekam na propozycje:)

Gość anne31
może by tak dać tytuł nie wchodzić forum prywatne:)

Gość anne31
ok ale spróbujmy chociaż proszę ? Już wstawiłam temat jak coś podam tobie swojego mail-a ok?

sporo miałam tego typu przygód: - samochód na osiedlowym parkingu, zima, niezbyt jasno - oral - parking pod galeria handlowa - tez lodzik - plaża nad jeziorem, nad morzem - altanka w ogrodzie ( wiele razy ) - balkon nad jeziorem (w nocy, wiele razy) - hotel - przy rozsuniętych zasłonach - ot po prostu na polance w lesie - przebieralnia ( dla niepelnosprawnych bo więcej miejsca) itd:D

Gość Esss
*Park *Basen *Kino *Przymierzalnia

Gość gość
Najfajniejszym takim numerem, mega podniecającą akcją, było na ogólnym tarasie widokowym w hotelu, przy restauracji. Lato, gorąco, hotel przy plaży więc stroje swobodne, na dole jakaś parada, występy, towarzystwo tłoczyło się przy barierce. Moja w pierwszym rzędzie, wyciągnięta na palcach, przechylona na zewnątrz, w miniówce i stringach, ja w luźnych szortach. Zaskoczyło mnie jak poczułem, że jestem tuż tuż. Jedna – dwie poprawki i już byłem w celu. Nie można było klasycznie, ale ona super się wierciła na prężącym się kutasie.

Gość gość
My z mężem wracaliśmy z imprezy i w naszym bloku nie zdążyliśmy dojść do mieszkania i na schodach mąż mnie zerżnął od tylu....

Gość gość
najbardziej emocjonujące i dziwne to w domu przeznaczonym do rozbiórki. Przyglądali się nam menele, którzy tam mieszkali ale my o tym nie wiedzieliśmy. Na stojąco i to było tak, że ona tylko zrobiła mi loda ale emocji było dużo

Gość gość
w parku..było fajnie

Gość gość
..oparłem się o drzewo a panna kucnęła przede mną.........

Gość para nago
Ja strasznie lubie na balkonie od strony ulicy,hotelu w oknie,plazy w windzie, samochodzie no i w parku na lawce

Gość angelika 24
ja mam ochotę na seks w autobusie pełnym ludzi

Gość gość
A ja przy oknie jadącego pociągu Andzela dogadajmy się :)

Gość gość
i nikt się nie dogadał?:)

Gość gość
Na ławce w parku,na lace po której ciągle ktoś spacerował,na podwórku oparta o trzepak :D wtedy naszedl nas jakiś facet,ale podobało mu się,a my robilismy to dalej, w aucie,w przymierzalni,w kinie,w klubie,w krzakach,na plaży,w lesie,na klatce schodowej,w windzie

Gość gość
Zapomnialam Jeszcze o swingers klubie :)

Gość gość
czesc dziewczyny a wy macie jakies zdjecia z tych chwil bo ja mam jak mnie moj bral na klatce schodowej

Gość gość
* w ubikacji na basenie * w samochodzie ciężarowym na parkingu firmowym * w ostatnim rzedzie w kinie ( byliśmy sami ) * facet zrobił mi placówkę jadąc * w parku w nocy między drzewami...obok chodzili ludzie.

Gość gość
super najfajniejsze doświadczenie było - terenówką wracaliśmy z plaży do reszty naszych samochodów, wertepy, piracko jechaliśmy z naszymi dziewczynami na kolanach w szóstkę na tylnym siedzeniu. Któryś rzucił, że zamiast zapinać pasy, należy nabić dziewczyny na paliki. Byliśmy tak swobodni że nic się nie czailiśmy, śmiechy i każda para wiercenie i poprawianie - odsuwanie na bok ciuszków i celowanie aż do głębokich "oooochhhhhh". Szybko dziewczyny dały sobie odsłonić piersi i potem już tylko piski jak samochód podskakiwał na wybojach. Specjalnie jazda okrężną drogą, tylko para na przednich siedzeniach była pokrzywdzona, ale twierdzili że mieli świetny ubaw z widoku i słuchania odgłosów.

seks na świeżym powietrzu jest super i jest coś w tym bardzo naturalnego stąd taki uprawiałem i uprawiam jak tylko można tak często jak się da ale niekoniecznie publicznie.

Gość gość
mamy parę upatrzonych i wypróbowanych miejsc - samochodem za miast, kawałek spacerem, cel jest wiadomy więc świńtuszymy po drodze, zwykle strój jest już bardzo "przygotowany" do celu wyjścia. Ze sobą mamy kocyk albo ręcznik żeby było wygodnie i swobodnie. Po nie śpieszymy się z ubieraniem. Miejsce musi być na tyle ustronne żeby swobodnie czuć się z nagością. To kapitalne uczucie - nago swobodnie w naturze.

dawniej gdy byłem młody ... charakterystycznym dźwięk spadania spermy na suche sianko albo suche liście podczas masturbacji albo robótek ręcznych rówieśniczki był zawsze bardzo ekscytujący. Taki dźwięk to pewien nieodłączny element ukradkowego seksu w młodym wieku w stodole na wakacjach u rodziny.

Gość Seksowny Gość

Witam. Może może mi ktoś powiedzieć jak nakręcić laske do seksu w miejscu publicznym? :) 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Seksowny Gość napisał:

Witam. Może może mi ktoś powiedzieć jak nakręcić laske do seksu w miejscu publicznym? :) 

Daj na nią namiary... póżniej ona ciebie namówi ;)

Gość gość

na zmianę mówić jej komplementy i świńtuszyć, i tak do oporu. Komplementy bardzo konkretne, wręcz skrajnie nieprzyzwoite, np. cudownie uśmiecha się do księzca twoja zgrabna dupeczka. Takie zachęcające do świństw w plenerze. Potem jeszcze tylko odpowiednie miejsce i od tyłu - najczęsciej tak najłatwiej zacząćz niedoświadczoną i zawstydzoną partnerką.