Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać mężczyznę, że już go nie zdradzę?

Polecane posty

Gość gość

Macie sprawdzone sposoby?

Gość gość
Powiedz mu, ze go juz nie zdradzisz. I nie zdradzaj. Jeslli to nie wystarczy, to czarno to widze.

Gość gość
Trzeba było myśleć wcześniej o konsekwencjach.

Gość gość
k***a zawsze zdradzi, damski bokser zawsze uderzy, g****iciel zawze będzie g****ił jeśli będą mieli po temu okazję więc jedyna rada: powiedz mu, by Cię zostawił. wtedy go nie zdradzisz.

Gość gość
nie przekonasz.

Gość gość
to juz po ptokach ja bym chłopu po jednej zdradzie juz nigdy NIE uwierzyła bo jak ktos to zrobi ma furtke zeby był kolejny i kolejny raz tak samo on nawet nie osmieszaj sie jak bedziesz w kolejnym związku wtedy staraj sie w tym juz za późno

Gość katyk
Zdradzisz, więc lepiej będzie jak steacisz i na przyszłość będziesz wiedziała, że jak się kocha to nie rani się drugiej osoby.

Gość gość
po pierwszym razie jak go zdradziłam wmówiłam mu, że jestem w ciąży to powiedział, że ze względu na dziecko nie wyrzuci mnie z domu bo bardzo chce by dziecko miało pełną rodzinę. po drugim, że nasze dziecko jest chore i lekarstwa są bardzo drogie a ja zrobiłam to dla dobra dziecka. teraz za trzecim razem nie wiem co mam mu wmówić. Pomóżcie! Na pewno miałyście nie raz taką sytuację!

Gość katyk
Jestem facetem i wybaczyłbym, ale za nic w świecie nie chciałbym nadal buć z kimś kto trakuje mnie jak scierwo bez uczuć, które można ranić.