Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JEST mi zle

Polecane posty

Gość gość

czuje sie samotna, nieciekawa mam wrazenie, ze juz nikogo nie spotkam a najlepsze lata za mna ( mam 28 ) nic procz skonczenia studiow w zyciu nie osiagnelam. to jakis koszmar

Gość ANETA^^
Mi też jest źle.

Gość gość
ja mam 29 lat, 3 kierunki studiów i... pracuję za 1600 zł brutto

Gość ANETA^^
Mi też jest źle i smutno.

Gość gość
ta 29 l, jeszcze dopowiem jestem samotna, nieatrakcyjna z chorobą nowotworową...

Gość gość
mam tylko licencjat , mieszkam z mama i nie moge znalezc pracy, zamknelam sie na ludzi , nie wierze w siebie , nie mam juz znajomych . tylko sie pociac :(

Gość ta 29 l
też mieszkam z mamą, bo gdzie mam iść za ok. 970 zł... no ciąć się nie zamierzam. szukaj w necie, bo samo nie przyjdzie. Wiem, że jest ciężko, ja też długo szukałam.

Gość gość
mam 28 lat, też jestem samotna...bardzo...mam wrażenie, że życie ucieka mi przez palce

Gość zabiore cie
mie smutek tak polubil ze nie chce opuscic nie moge napisac, ze jest mi zle jest mi smutno, czesto placzę, zamykam sie i uciekam w glab siebie

Gość gość
czyli nie jestem sama a macie partnerow? ja zakonczylam niedawno czteroletni zwiazek

Gość ta 29l
samotna, od zawsze...na zawsze.

Gość gość
Mam 28 lat. Studia skończone, mówią że piękna ze mnie kobieta a mimo to bez drugiej połówki i przyjaciół 😭

Gość smerf7
Bez przesady, wszystko sie ulozy.Trzeba wierzyc w leprze jutro.

Gość zabiore cie
jak to mowia, mozna byc samotnym w tlumie ja tak mam jak bieszczadzki aniol

Gość psychoboy
.smutno mi.

Gość smerf7
Wasze wpisy sa naprawde przygnebiajace.Troszek optymizmu.Jestescie jeszcze mlodzi.Zycie przed wami.

Gość gość
Nie mogę się pogodzić z tym, ze od lat nie mam koleżanki z którą mogłabym się spotkać czy zaprosić do siebie, a także, że nie mam faceta. Jak to mówią: "Nigdy nie walcz o przyjaźń. O prawdziwą nie musisz a o fałszywą nie warto. I tak też postępuję. Ale czemu mi nie jest dane zaznać prawdziwej przyjaźni? Czemu ja muszę patrzeć tylko na to jak innych przyjaźnie czy koleżeństwa powstają tak spontanicznie. Ja też bym chciała, żeby i u mnie taka sytuacja zaistniała ale tak nie jest:( A co do partnerstwa to mówią , że nic na siłę. I ja też nie narzucam się komuś kto do mnie nie pasuje. Czemu jednak nie mogę spotkać tego który będzie do mnie pasował? Tyle osób już spotkało tego jedynego czy tą jedyną nie robiąc nic na siłę. Boli mnie to że ja nie mam tego szczęścia. Nawet nie wiecie ile już przepłakałam przez tę samotność. Już nie wytrzymuję do cholery! Dlaczego tak ma wyglądać moje życie. Mam 28 lat.

Gość smerf7
To ze dzis jestes sama nie znaczy ze jutro tez tak bedzie.Nigdy nic nie wiadomo.

Gość gość
Już mam dosyć tego czekania...Ono mnie zmęczyło. Od kiedy skończyłam 21 lat jestem sama.

Gość gość
Nie mogę patrzeć na to jak inni dają na facebooku zdjęcia z przyjaciółmi na jakimś wypadzie. Oni się bawią a ja płaczę 😭

Gość smerf7
Samotnosc przygnebia,to prawda.Dlatego trzeba sie cieszyc drobnymi radosciami dnia codziennego.