Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety na żony wybierają policjanci?

Polecane posty

Gość gość

tak pytam z ciekawości, bo większość co miałam okazje poznać też ma żony w policji :D jeden tylko nauczycielke ;)

Gość kostucha......
Te które nie płacą mandatów- jakoś muszą oddać dług...czyli cichodajki z trasy.

Gość gość
moja koleżanka ma ojca w policji jej matka to zwykła sprzedawczyni w sklepie i tak się rozwiedli bo ten ją lał

Gość uśmiecha się a swoje robi
slyszymy co rusz,ze policjant znęca sie nad rodziną to manipulanci na ogół,chca ustawiać bliskich a jak ktoś sie sprzeciwia,to wielkie rarum,nie ufam im skrzywienie zawodowe ot co,oczywiście dotyczy to 60%

Gość gość
to prawda że wszyscy biją swoje żony?

Gość gość
jedna policjantka opowiadała mi że jest ze swoim mężem który też jest policjantem 20 lat po ślubie i na dobrego faceta trafiła i nie narzeka, to chyba są wyjątki? :o

Gość gość
ja chciałam iść do policji ale jestem niewysportowana :( w klasie w biegach zawsze była prawie na końcu nawet wyprzedzała mnie gruba koleżanka sumo

Gość gość
up

Gość gość
oj gościu powyżej masz cholerną rację !

Gość gość
selekcja w policji - niekoniecznie i nie zawsze stosowana, większość z nich nie zdała by testów psychologicznych, zryte berety.

Gość gość
selekcja w dochodzeniówce niczym nie rożni się od tych z drogówki. Oczywiście, nie ma można wszystkich wrzucać do 1 worka, ale bez przesady tamci nie są jacyś ponadprzeciętnie uzdolnieni.

Gość gość
znam to środowisko i to co tu piszecie powyżej o blacharach w białych kozaczkach to 100 % racji ,a jeżeli przypadkiem taki jeden z drugim trafi na mądrzejszą pannę która zostanie jego żoną to w przyszłości będzie ją tłukł

Gość gość
naturalnie że nie należy wrzucać wszystkich psów do jednego wora, ale wyjątki potwierdzają tylko regułę. poza tym jak taki weźmie sobie babę typu łatwa solara w białych kozaczkach, to taka zabawowa dama nierzadko dae powody do zazdrości, a wtedy taki kołek który myśli że mundur czyni go kimś lepszym zwyczajnie ją tłuc zaczyna. tak to niestety wygląda.